Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Blog | Kiló-Küzdő Akciócsoport

2013. Szeptember 09. 00:00, hétfő

Kezdeti lépések

Kezdeti lépések

A Kiló-Küzdő Akciócsoport programjában a megismerkedés után a motivációs beszélgetés, a célok megfogalmazása következett.

A Kiló-Küzdő Akciócsoport programjában a megismerkedés után a motivációs beszélgetés, a célok megfogalmazása következett. Mert először a fejben kell meglennie az elhatározásnak, enélkül hiába is próbálkoznánk, nem sikerülne a fogyókúra. Ha megvan a kellő motiváció, a reális célkitűzés, akkor elkezdhetünk a megvalósításán dolgozni. A dietetikusunk, Debreczeniné Szekeres Erzsébet hasznos tanácsokkal látott el bennünket a megfelelő étkezést illetően. Mindenképpen olyan diétát kell alkalmaznunk, amelyet hosszú távon is követhetünk.


A motivációról, az elhatározásról tartott előadást Barna Miklós kineziológus is, aki stressz-levezető technikákat is bemutatott nekünk.

Véleményed van? Szólj hozzá!

További bejegyzések a blogban

2013. Október 02. 00:00, szerda | Kiló-Küzdő Akciócsoport

Forradalmi mozgásformákat próbálhattunk ki!

Gőzerővel halad a Kiló-Küzdő Akciócsoport programja. Ahogy múlnak a hetek, úgy potyognak a kilók is! Dicséretet érdemel mindegyikünk, hajrá csajok!

2013. Szeptember 22. 19:32, vasárnap | Kiló-Küzdő Akciócsoport

Fogyókúrás étrend- 5. hét

Debreczeniné Szekeres Erzsébet által közreadott fogyókúrás étrend 5. heti összeállítás.

2013. Szeptember 18. 10:31, szerda | Kiló-Küzdő Akciócsoport

Negyedik találkozó

A Kiló-Küzdő Akciócsoport negyedik találkozóján dr. Juhász Magdolna belgyógyász volt a vendégünk. A fő téma az elhízás, mint betegség, annak okai és következményei voltak.