Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2015. Július 05. 09:36, vasárnap | Helyi

Strand és foci

Strand és foci

Kánikula sem szegte kedvét a Homok bajnokainak, akik kiSŐSZERspályás futball mérkőzésen mérkőztek meg a Homok bajnokai címért, amelyet az idén az INOX CSŐSZER nyert.

Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzatának és a DVG Zrt- nek a támogatásával, valamint a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség szervezésében idén is megrendezték a Strandfoci Kupátz szombaton a Szalki - sziget homokos strandfocipályáján!

A tornára 8 csapat nevezését fogadták el, melyek két négyes csoportban mérkőztek meg egymással. Petrás Gábor DunaújvárosPetrás Gábor a DLSZ főtitkára: Egyik legkedveltebb nyári rendezésünk a strandfoci kupa, hiszen Dunaújváros egyik legszebb természeti övezetében kerül megrendezésre az amatőrök számára a versenyzés. A strandfoci pályát 2007-ben építettük a várossal közösen, hogy visszacsalogassuk a város lakóit a Szalki szigetre és megtöltsük élettel, sporttal. Ennek egyik rendezvénye a Strandfoci kupa, melyet DMJV Önkormányzatával és a DVG Zrt.-vel közösen rendeztünk . Nagy öröm számunkra, hogy a helyi amatőr sportolók mellett Budapestről és vidékről is érkeznek csapatok Dunaújvárosba, hogy elhódítsák a bajnokoknak járó "Homok Királya" címet és magukkal vigyék a serleget.

Gergő Edmond DVG Z.rt ÁgazatvezetőGergő Edmond a DVG Zrt. ágazatvezetője: A DVG Zrt., a dunaújvárosi Szabadstrand üzemeltetőjeként azt szeretnék, hogy a strand minél több kikapcsolódási, szórakozási lehetőséget nyújtsunk a városlakóknak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.