Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2015. Február 03. 22:51, kedd | Helyi

Az a boldogító igen…

Az a boldogító igen…

Városunkban tavalyelőtt 172-en, tavaly már 238-an mondták ki a boldogító igent. Vannak, akik csak úgy bemennek az anyakönyvvezetőhöz két tanúval, de vannak, akik hatalmas lagzit szerveznek.

Az esküvőnek és az azt követő lakodalomban a meghitt családi rendezvényektől a színpompás, és pazar mulatságig számtalan variációja elképzelhető. Határt csak a fantáziánk és a pénztárcánk szabhat. Ismét esküvői kiállításra várják az érdeklődőket február 7-én a Campus étteremben, ahol a dekorációk , fotós, videós, limuzin-kölcsönző bemutatkozása mellett meggyőződhetnek a legújabb menyasszonyi ruha trendekről, a csokordivatról, s kóstolót kaphatnak az ételekből és a süteményekből is.

Az 500 forintos belépődíjért 11 és 15 órakor divatbemutatón is vehetnek részt az érdeklődők, s minden órban egy-egy nyereményt kisorsolnak a résztvevők között . Szabóné Palkovics Katalin már hosszú ideje az esküvői kiállítás szervezője. Aki a bemutatkozókat profizmus, rugalmasság és korrektség alapján választja ki. Olyan szolgáltatókat mutatunk be, akik megbízhatóak árban és minőségben is.

Mind a két szempont rendkívül fontos, hiszen nagyon nagy rizikó esküvői szolgáltatásokat netről választani. Ez lehet, hogy esetenként olcsóbbnak tűnik, de nem lehet garanciát kapni arra, hogy a megrendelő valóban azt kapja, amit ígértek neki. Ami elromlott, az pedig rossz emlék marad. Szabóné Palkovics Kata elmondja, hogy éppen ezért nagyon fontos a fiatal pár személyes jelenléte a megbeszéléseken:
-A korrekt ajánlathoz pontosan kell tudnunk, hogyan képzelik el a fiatalok nagy napot. Érdemes hát időt fordítani arra, hogy felkeressék személyesen azokat, akiktől tájékozódnának, akikkel dolgoztatnának. Esküvőszervező sajnos még nálunk nem terjedt el, nincs, aki megfizetné a költségeit, így a házasulandókra hárul a szervezéssel járó összes feladat.
-Mi a divat?
A klasszikustól az egyéniig szinte minden. Díszítettünk már fekete-fehér- arany színekben esküvőt. A lényeg, hogy ezek közül a fehérszín legyen a domináns. Nem mutatott rosszul a pink és a türkiz kombináció sem. Valójában minden párosítás megjelenhet, ha megfelelő árnyalatokat választunk egymás mellé. A lényeg, hogy összhangban legyen a ruha, a dekoráció, a környezet és a hozzájuk tartozó szolgáltatások. A legfontosabb, hogy mindenki olyan ruhát, olyan csokrot, zenét, ételt válasszon, amelyben, amellyel jól érzi magát, s ne a katalógusok vagy a barátnők példája legyen az irányadó. Még egy fontos dolog, amit esküvői szolgáltatóként tapasztaltam. Azok a rendezvények a sikerek, amelyet nem sző át a félelem azért, hogy minden a lehető legtökéletesebben sikerüljön. Ha jól választanak a szolgáltatók közül, ha valóban azt választják, amit szeretnének, akkor valóban kényelmesen és boldogan telik a napjuk, s örömmel és elégedettséggel fognak emlékezni rá.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.