Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2014. Október 24. 10:09, péntek | Helyi

Az oroszlánbarlangban játszunk szombaton

Az oroszlánbarlangban játszunk szombaton

Ki mit vár a Diósgyőr-Dunaújváros meccstől?

A labdarúgó NB I 2014. október 25.-i napján 18:00 órakor a Diósgyőr-Dunaújváros mérkőzésre kerül sor.

Dobos Barna (vezetőedző, Dunaújváros): – Nagyszerű pillanatokat éltünk át az első hazai mérkőzésünket követően, de most már a Diósgyőr elleni találkozóra készülünk. A DVTK Magyarország egyik meghatározó együttese, akik az idei évben is nagyszerűen szerepelnek. Ezt bizonyítja a tabellán elfoglalt helye is. A csapat az országban az egyik legtöbb szurkolót tudhatja maga mögött, akik a hazai pályán mindig nagyszerű hangulatot varázsolva segítik a játékosaikat. Ennek alapján nagyon nehéz találkozóra készülünk, de nekünk továbbra is minden pontra szükségünk van. Sportemberként mindig a legjobb eredményre törekszünk, így természetesen nem feltartott kézzel lépünk majd pályára. Mindent meg fogunk tenni azért, hogy pontot, vagy pontokat szerezzünk. Ehhez, ha kell, erőn felül kell teljesíteni!

Szivics Tomiszláv (vezetőedző, DVTK): – Csak a győzelmet tudom elképzelni. Meg kell küzdeni érte, tudjuk, hogy a Dunaújváros egy hete megszerezte első győzelmét a bajnokságban, de azt gondolom, nem lehet kérdés a mérkőzés végeredménye.

Jávorka András: – A diósgyőri oroszlánbarlangba, egy nagyon jó csapathoz megyünk. Bízom a csapatunkban és személy szerint a játékosokban is, hogy idegenben is képesek leszünk bravúrt végrehajtani. A heti időjárás nem kedvezett a felkészülésnek, hiszen a füves pályák használhatatlanok, és a műfüves pályán is szinte bokáig ér a víz. Ettől függetlenül keményen dolgozunk, hogy pontot, vagy pontokat tudjunk hazahozni. Az biztos, hogy bármelyik csapatnak bravúr az, ha Diósgyőrből pontot tud rabolni. Kisebb sérülések hátráltatták a felkészülést, de ettől függetlenül mindenki dolgozik.

Salamon Miklós: – A DVTK előkelő helyen, míg mi a sereghajtó helyen állunk a tabellán, így nekünk óriási szükségünk van minden pontra. Biztos vagyok abban, hogy egyik csapat sem fogja félvállról venni az összecsapást, így egy nagyon küzdelmes, harcos találkozó elé nézünk.

Csehi Tamás: – A Haladás elleni győzelem után jobb a hangulat az öltözőben, mely átragadt az edzésekre is, így a gyakorlatok végrehajtása közben előjött a vidámság is. Véleményem szerint mindig nyomja a hazai csapatok vállát a győzelmi kényszer. Újoncok vagyunk az első osztályban, így nekünk minden pontszerzés bravúrt jelent. Ha tudunk egymást kisegítve egymásért harcolni, akkor ez is benne van a meccsben. Erre készülünk most is.

Címkék: DPASE, DVTK, foci

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.