Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2014. Október 25. 23:34, szombat | Helyi sport
Forrás: foto: Szabó Gábor

Biztos győzelemből döntetlen lett

Biztos győzelemből döntetlen lett

Komoly gondok vannak a DPASE háza táján, amit nagyon sürgősen orvosolni kell a vezetőknek, mert hiába a szép, új, világos stadion, ha a félidei 3 gólos vezetésből döntetlent tudunk csak csinálni...

Diósgyőri VTK - Dunaújváros PASE 3-3 (0-3)

Miskolc, Diósgyőri Stadion 3170 néző. Játékvezető: Andó-Szabó Sándor (Lémon Oszkár, Georgiou Theodoros; Szilasi Szabolcs, Takács János).
DVTK: Antal - Okuka, Alves, Debreceni, Husić - Kádár - Barczi, Bognár I., Bacsa - Grumić, Takács T. Vezetőedző: Szivics Tomiszláv. Vezetőedző: Szivics Tomiszláv.
DPASE: Nagy G. - Villám, Farkas V., Sárközi, Csehi - Lázár Zs. - Nikházi, Böőr, Petneházi - Orosz M., Zsótér. Vezetőedző: Dobos Barna.

Íme az MLSZ tv összefoglalója:

Edzői értékelések

Szivics Tomiszláv: - Elég izgalmas volt a mai találkozó, de úgy tűnik, fekszik nekünk a létszámhátrányos játék, sajnos nagyon sokszor volt lehetőségünk gyakorolni. Úgy is fogalmazhatnék, hogy ez hazai pálya nekünk. Ezúttal a kedves játékvezető úgy ítélt kiállítást és büntetőt, hogy egyik sem volt. Mindent megpróbáltunk az egyenlítés érdekében, és úgy gondolom, a Jóisten látta, mi történt, mert játszottunk egy csodálatos félidőt és kiegyenlítettünk. Gratulálok a csapatnak, mert megmutattuk, hogy sokkal erősebbek vagyunk, mint azt sokan gondolják. Nehéz körülmények között játszottunk ma, és úgy érzem, ez a döntetlen többet ér, mint egy pont. Lehet építeni a második félidőre, előfordulhat, a végén még meg kell köszönnünk a piros lapot.


Dobos Barna: - A mérkőzés előtt is úgy gondoltuk, hogy győzni szeretnénk. Idegenben eddig nem szerepeltünk jól, ezért az egy pontnak is örültünk volna, most azonban nem örülünk. A második félidőben több olyan lehetőségünk volt, amikor feltehettük volna az i-re a pontot, de nem tudtuk, végül ez bizonyult döntőnek. Tudtuk jól, hogy a DVTK szinte egyetlen lehetősége, hogy szabadrúgások, szögletek után gólt szerezzen, végül ezzel is tudtak egyenlíteni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 16:18, péntek | Sport

Kovács Ádám vezeti a Histo Cup-ban az éves bajnokságot!

Beszélgetés a Formula autók világába nemrég csöppent Kovács Ádámmal.

2024. Április 26. 15:19, péntek | Sport

Valencia után Gender Tamás Junior ismét pályára hajt az Európa-bajnokság második fordulójában, amelynek ezúttal a franciaországi Val

A spanyol szezonnyitó nehézségei után nagy reményekkel vág neki a folytatásnak a fiatal feltörekvő tehetség,

2024. Április 26. 13:53, péntek | Életmód

A munkabér az elsődleges munkahelyválasztási szempont Magyarországon

A munkahelyválasztásnál a magyar munkavállalók számára 2024-ben is a vonzó munkabér és juttatási csomag az elsődleges, ezt követi a munkahelyi légkör és a munkaadó pénzügyi stabilitása, ahol nem kell tartani a leépítéstől

2024. Április 26. 13:52, péntek | Belföld

Folytatja a terjeszkedést az OTP

Az OTP Bank tavaly minden korábbi eredményét felülmúlta, a megkezdett építkezést és terjeszkedést a következő években is folytatja - mondta pénteken Budapesten, a társaság éves közgyűlésén az OTP Bank elnök-vezérigazgatója.