Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2014. Október 22. 10:54, szerda | Sport
Forrás: Fénypont Média

ELTE FIT Night éjszakai fitness sportfesztivál

ELTE FIT Night éjszakai fitness sportfesztivál

Óriási sikerrel zárult a negyedik ELTE FIT Night éjszakai fitness sportfesztivál az ELTE SPORT Kft. szervezésében és rendezésében a Bogdánfy utcai Sporttelepen. A rendezvényen több mint 1000 egyetemi és főiskolai hallgató vett részt 18 felsőoktatási intézményből, akik több mint 20 mozgásforma közül választhattak az éjszakába nyúló sportfesztiválon.

A résztvevőknek lehetőségük volt sportolni többek között funkcionális tréning köredzéseken (TRX), valamint Ultimate Sandbag tréningeken hazai mesteredzőkkel. A sportágak között megtalálható volt a spinning Kis Norbert-Spiki mesteroktató vezetésével, a KRANKING® Tar Csaba mesteroktatóval, az aerobik órák Pulay Szilvia vezetésével, WALKenergie Szabó István vezetésével valamint szerepelt a programok között ergométeres evezés, sí szimulátor és Sprint Bringa páros versenyek kivetítőkkel, továbbá street workout workshop és bemutató.

Az ELTE FIT Night4 rendezvény idei kuriózuma az első alkalommal megrendezett VIP Fitness Kupa volt, amelyre négy csapat kapott meghívást. Az izgalmas és szórakoztató kupa során a csapatok tagjainak 500 métert kellett teljesíteniük Sprint Bringával, majd labdás ügyességi feladatban kellett helytállniuk, ezután 300 méteres ergométeres evezés következett és végül újraélesztési tesztfeladat várt rájuk. Az egyes erőpróbákon szinte minden celeb résztvevő kiválóan helytállt, az I. VIP Fitness Kupa végeredménye pedig az alábbiak szerint alakult:

1. Vétek Team (Kefir, Nemes Koppány a Jorkyball sportág magyarországi liszensz tulajdonosa)

2. Sportolók csapata (Martinek János kétszeres olimpiai bajnok öttusázó és Szentgyörgyi Rómeó háromszoros aerobik világbajnok)

3. Zenészek csapata (Palcsó Tamás és Csordás Tibi)

4. Médiaválogatott (Somogyi András humorista és Lui világrekorder bűvész)

A résztvevők elmondása alapján az ELTE FIT Night4 sportfesztivál sikerét az biztosította, hogy az eseményen sokféle „fitt sportágat” kipróbálhattak neves edzők óráin a résztvevők. Az ELTE FIT Night4 legfontosabb célkitűzése tehát, hogy „közel hozza” a mozgást és sportot kedvelőkhöz a ”fitt sportok”-at, szinte maradéktalanul megvalósult.

Címkék: színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 07:24, péntek | Sport

Bukaresti tenisztorna - Fucsovics legyőzte a második kiemeltet, és negyeddöntős

Fucsovics Márton bravúros győzelemmel bejutott a negyeddöntőbe az 579 ezer euró összdíjazású, bukaresti salakpályás férfi tenisztornán.

2024. Április 17. 17:22, szerda | Sport

Párizs 2024 - Száz nappal a rajt előtt már 150 kvótája van Magyarországnak

Már százötven kvótája van a magyar csapatnak, mely összességében közel kétszáz fős lehet

2024. Április 16. 21:49, kedd | Sport

Csak századmásodpercekre az első helytől

Gender Tamás Junior 2024. 04. 10-13. között Franciaországban, Champions of the Future (RGMMC) bajnokság keretein belül, Val d\'Argenton-ban a Circuit de karting du Val d\'Argenton-on versenyzett.

2024. Április 16. 10:14, kedd | Sport

Bronzérem az Euro Trophy-n

Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Trophy után.