Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2014. Április 23. 10:12, szerda | Bulvár
Forrás: www.playboy.hu

Hollywood szívtiprója új szerepben

Hollywood szívtiprója új szerepben

Bradley Coopert számtalan filmben láthattuk; legutóbb a Másnaposok harmadik részének alkoholmámoros főszereplőjeként. Most új szerepre készül – új frizurával – és erről is mesélt a világ egyik leghíresebb magazinjának.

Bradley Cooper nemrég, dauerolt hajjal érkezett London egyik luxus szállodájába, a Claridge’s Hotelbe, hogy egy exkluzív interjú keretein beszéljen pénzről, jó sztorikról, alfahímekről és nőkről, no meg nindzsaharcosokról. Az interjú kezdete előtt, a 2011-ben a világ legszexibb élő pasijának választott Cooper rögtön szabadkozni kezd gazdagon zselézett fürtjeit illetően:

Nem változott az ízlésem. Az 1970-es éveket idéző, rémes, parókaszerű frizurát az Amerikai botrány miatt viselem.”

A meglehetősen szokatlan és kissé nevetséges frizkó egyébként Cooper FBI ügynök szerepéhez igazodik.

A karakterem, Richie DiMaso nem elégedett az életével, úgy érzi, hogy üresen és céltalanul lézeng. Izgalmat szeretne vinni a mindennapjaiba, valaki más akar lenni, történetesen egy híres sportolóra akar hasonlítani, ezért a poliészter cuccokat selyemingre és stílusos bőrdzsekire cseréli. Én vetettem fel, hogy ehhez a figurához a göndör haj illene. […]Az lett a jutalmam az ötletemért, hogy amikor a többiek már rég a díszletben kávéztak, én még mindig 110 hajcsavaróval a fejemen, egy bura alatt ültem.”

Hollywood szívtiprója új szerepben - Bradley Cooper

Persze a film forgatása során akadtak lényegesen izgalmasabb pillanatok is – tudhatjuk meg a színésztől és az, hogy egyik példaképével is volt lehetősége együtt dolgozni, csak a jéghegy csúcsa volt.

Christian Bale már akkor Spielbergnek játszott, amikor mi még csak iskolába jártunk. Mindig is csodáltam, és most még inkább odavagyok érte.

Akadtak azonban bőven hírességek, akikkel a színész az elmúlt évek során együtt dolgozott. A nagysikerű Másnaposok forgatásán Mike Tysonhoz volt szerencséje, néhány éve pedig a Szex és New Yorkban is feltűnt, egy európai szívtipróként. A furcsa csak az, hogy Cooper jobban félt a Carrie-t alakító Sarah Jessica Parker csókjától, mint Tyson öklétől.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.