Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2014. Szeptember 19. 19:19, péntek | Helyi

A Fehérvár KC otthonában lép pályára együttesünk

A Fehérvár KC otthonában lép pályára együttesünk

A játékosok és vezetőedzőjük is bízik abban, hogy ponttal, pontokkal térnek hazai a megyei rangadóról.

A Debrecen magabiztos legyőzése után egy vélhetően sokkal nehezebb mérkőzés vár szombaton 18:00 órától a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttesére, mely ezúttal a megyei rivális Fehérvár KC csapatához látogat este hat órától.

A székesfehérváriak a mieinkhez hasonlóan kezdték a bajnokságot, hiszen eddig eltelt három mérkőzésükből kettőt megnyertek, s egyet elveszítettek, s nyilván ezúttal sem lehet más céljuk, mint a két pont megszerzése, ám mint azt Mátéfi Eszter vezetőedző elárult, ez a célja együttesünknek is, mely csak az eddig látott jó védekezéssel, s pontos támadójátékkal érheti el a remélt győzelmet idegenben.
- Fontos volt számunkra, hogy magabiztosan legyőzzük a Debrecen csapatát, bár akad még javítani való a csapat játékán, úgy gondolom, hogy visszatalálunk arra az útra, amelyen a tavalyi szezon nagy részében jártunk. Erre szükség is lesz a remélt sikerhez, ugyanis hétvégi ellenfelünk jó csapatot alkot, amelyet eredményei is bizonyítanak, s biztosan nagyon nehéz dolgunk lesz Székesfehérváron. Különösen úgy, hogy ők legutóbb Vácon tudtak nyerni, ami miatt biztosan tele vannak önbizalommal, ám a célunk ettől még nem változik, ponttal, pontokkal szeretnék hazajönni. A fehérváriak igen jó játékosokkal rendelkeznek, keményen védekeznek, s mögöttük Kiss Éva kapus adja a biztos hátteret, ezért pontosan, türelmesen kell támadnunk, s nagyon oda kell figyelni a helyzetkihasználásunkra is. Védekezésben viszont nagyon határozottan kell teljesítenünk, s amennyiben képesek leszünk erre, úgy képesek lehetünk a pontszerzésre még úgy is, hogy állandó sérültjeink mellett Bulath Anita és Ferling Bernadett sem teljesen egészséges, de várhatóan mindketten vállalják majd a játékot.

Címkék: DKKA, kézilabda, rangadó

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.