Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2014. Október 01. 09:37, szerda | Belföld
Forrás: Könyvkultúra Magazin

Játékra hívja a KELLO a diákokat és az iskolai könyvtárosokat

Játékra hívja a KELLO a diákokat és az iskolai könyvtárosokat

A Könyvtárellátó Nonprofit Kft. (KELLO) játékra hív és akciót hirdet „A leghitelesebb információs bázis az iskoládban is ott van” címmel.

A játékra a KELLO weboldalán lehet jelentkezni egy letölthető jelentkezési lap kitöltésével és annak az iskolaikonyvtaram@kello.hu e-mail címre történő beküldésével.

A játék október elsejével kezdődik, az eredményhirdetésre az Iskolai Könyvtárak Világnapján, azaz 2014. október 27-én kerül sor. Az eredményeket a www.konyvkultura.kello.hu címen teszik közzé. A résztvevők, illetve a nyertesek a KELLO-Infopontokban beválható utalványokkal és további értékes, nem utolsó sorban hasznos nyereményekkel lehetnek gazdagabbak.

A felhívás hagyományteremtő céllal indul, a tapasztalatok és az új ötletek formálják majd a továbbiakban. Az első akció témája nem más, mint a tudományos könyvek világa és ismeretanyaga.

Az iskolai könyvtárosok dolga látszólag nem egyszerű, de a lehetőségek szinte határtalanok, egy kis kreativitás kell csupán.

Az akció részletei és mellékletei a www.konyv.kello.hu címen találhatóak

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:06, péntek | Belföld

Nagy Márton: önfenntartó társasággá kell válnia a Magyar Postának

A kormány azt várja a Magyar Posta Zrt.-től, hogy legyen önfenntartó, folytassa a zöld és digitális átállást, szolgáltatásait pedig továbbra is biztosítsa mindenki számára lakóhelytől függetlenül

2024. Április 19. 14:58, péntek | Belföld

KSH: Drágább az üzemanyag Magyarországon a környező országok átlagánál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 640, míg a régiós országokban 620 forint volt.

2024. Április 19. 07:22, péntek | Belföld

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok.

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.