Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2014. Augusztus 23. 05:44, szombat | Helyi

Javaslatokat kér a polgármester!

Javaslatokat kér a polgármester!

Bárki javaslatot tehet, de igen rövid az egyik határidő!

Dunaújváros közgyűlése 1991-ben alapította a "Dunaújvárosért Díj"-at, amely azoknak a személyeknek, illetve közösségeknek adományozható, akik Dunaújvárosban, vagy Dunaújvárosért maradandót alkottak, tettek. A díj elhunyt személynek posztumusz díjként is adományozható.

Egy személy vagy közösség a díjat csak egyszer kaphatja meg. A "Dunaújvárosért Díj" adományozását kezdeményezheti bármely személy vagy közösség. A kezdeményezésnek tartalmaznia kell a díjra méltónak tartott személy, illetve közösség nevét, címét, tevékenységének általános ismertetését, továbbá az elismerni kívánt tevékenység méltatását.

A kezdeményezést legkésőbb augusztus 31-ig írásban kell eljuttatni Cserna Gábor polgármester úrhoz. A díjak odaítéléséről a közgyűlés dönt. A díjat az október 23-ai ünnepi közgyűlésen a polgármester adja át.

***


Dunaújváros közgyűlése 2011-ben alapította a „Szociális Munkáért Dunaújváros” díjat, amely azon személynek adományozható, akik Dunaújvárosban a szociális munka területén kiemelkedő tevékenységet fejtettek ki a lakosság szolgálatában, a közéleti munkában. A díj elhunyt személynek posztumusz díjként is adományozható.
A díj adományozására írásbeli javaslatot tehet bármely személy, vagy közösség. A kezdeményezésnek tartalmaznia kell a díjra méltónak tartott személy nevét, címét, életútjának rövid ismertetését, továbbá az elismerni kívánt tevékenység méltatását.
A javaslatot 2014. szeptember 20. napjáig írásban kell eljuttatni Cserna Gábor polgármesterhez (2400 Dunaújváros, Városháza tér 1.). A díj odaítéléséről a közgyűlés dönt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.