Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2014. December 19. 14:56, péntek | Bulvár
Forrás: fullank.com

Jennifer Aniston félmeztelenül pózol, és mellesleg elege van

Jennifer Aniston félmeztelenül pózol, és mellesleg elege van

Félmeztelenül pózol az Allure magazin januári számában a színésznő, akinek fáj, hogy az emberek túl önzőnek és karrieristának gondolják őt ahhoz, hogy gyereke legyen.

A 2015-ös januári Allure magazin egy az egyben Jennifer Anistonról fog szól, aki nem csupán a meztelenkedést vállalta be érte, hanem az emberek fejében is rendet rakott a gyerek-kérdésben.

A Jóbarátok színésznőjéről, aki a képen fodrászát, Chris McMillant ölelgeti olyan kedvesen, szinte minden hónapban felröppen a pletyka, miszerint gyereket vár vőlegényétől, Justin Therouxtól. Jennifernek pedig már elege van.

„Nem szeretem azt a nyomást, amit az emberek tesznek a nőkre, azért, mert nem nemzenek gyereket. Szerintem ez nem igazságos. Attól, hogy nem született gyereked, nem jelenti azt, hogy nem anyáskodsz – a kutyádon, a barátaidon, a gyerekeiden" – fakadt ki a színésznő, aki hozzátette, rengeteg oka lehet annak, hogy miért nincsenek még gyerekei valakinek.

Jennifer egyszer sem mondta a magazinnak adott interjúban, hogy nem szeretne babát, vőlegényéről, Justin Therouxról viszont annál többet beszélt: gondoskodónak, hűségesnek és ragaszkodónak nevezte párját.

A színésznő állítólag még mindig nem heverte ki válását Brad Pittel, és talán már sosem fogja. De vajon megfordult-e már a fejében, hogy a gyerek kérdés ott is lényegbe vágó dolog lehetett, hiszen Pitt azóta fél tucat gyereket nevel Angelina Jolie oldalán. Ki tudja, ugyanezt megtehette-e volna Jennifer mellett is?

Címkék: színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára