Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2014. Október 29. 19:07, szerda | Helyi

Ki, mit vár a szombati találkozótól?

Ki, mit vár a szombati találkozótól?

A 2014. november 1-jén 16:00 Dunaújváros PASE – PMFC mérkőzés, a Dunaújvárosi Stadionban. A két szakvezető eképpen nyiltakozik:

Dobos Barna (vezetőedző, Dunaújváros): – Lehet, hogy meglepő, de Diósgyőrbe győzni mentünk, ahonnan végül „csak” egy értékes ponttal távoztunk. Amiért nem tudtunk nyerni, annak két oka volt. Az egyik, hogy a helyzeteinket a második félidőben nem tudtuk értékesíteni, a másik pedig, hogy az ellenfél szögleteit nem tudtuk hatástalanítani. A héten az volt a feladatunk, hogy ezeket a hibákat kijavítsuk, hiszen ezek bárki ellen előfordulhatnak. A Pécs ellen azon az úton akarunk továbbhaladni, amelyiken az utóbbi hetekben elindultunk, hiszen DVTK meccset megelőzően a Liga Kupa összecsapásokat és a Haladás elleni találkozót is megnyertük. Utólag is köszönjük annak a közel 2500 szurkolónknak, akik buzdításukkal remek hangulatot varázsoltak, és ezzel hozzásegítettek bennünket az első győzelemhez. A teljes csapat bízik abban, hogy most, amikor a találkozót nem közvetíti a televízió, a legutóbbi két fordulóban megszerzett négy pontunkat követően még többen lesznek majd kíváncsiak ránk.

2014. október 27-én Győri János, a PMFC-MATIAS ügyvezetője és Véber György abban állapodtak meg, hogy közös megegyezéssel felbontják a vezetőedző szerződését. Az új szakember kinevezéséig a csapat jelenlegi másodedzője, a klub korábbi játékosa, Kulcsár Árpád készíti fel a Dunaújváros ellen a pécsieket. Mint azt Győri János, a PMFC ügyvezetője a csapat honlapjának nyilatkozta, nagyon sajnálja a történteket:

- Őszintén sajnálom, hogy így alakult! A szezon előtt abban bíztunk, hogy a PMFC-MATIAS ismét meghatározó csapata, üde színfoltja lesz az NB I-nek. Véber György korábbi együtteseinek játékstílusából arra következtettünk, hogy az ő irányításával azon az úton tudunk majd tovább haladni, amelyen tavaly elindultunk. Látványos, szórakoztató és nem utolsó sorban eredményes focira számítottunk, de valamiért nem ezt láttuk viszont. Hogy ez miért történt, annak felderítése hosszabb elemzést kíván, viszont a csapat már olyan helyzetbe sodródott, hogy mindenképp lépnünk kellett. Véber Györggyel tartott megbeszélés után úgy döntöttünk, hogy közös megegyezéssel felbontjuk a szerződését.

Címkék: DPASE, foci, PMFC

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.