Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2014. November 27. 10:09, csütörtök | Bulvár
Forrás: fullank.com

Meztelen fenékkel akarják a szexkirálynőt kiütni a nyeregből (fotók)

Meztelen fenékkel akarják a szexkirálynőt kiütni a nyeregből (fotók)

Egészen érdekes módját választotta 12 cambridge-i egyetemista annak, hogy elhomályosítsa Kim Kardashian legutóbbi, az internetet alaposan felkavaró meztelenkedő produkcióját.

Arról nem lennénk meggyőződve, hogy sikerrel járnak, de az ötlet legalábbis sajátos egy elitegyetem hallgatóitól.

A világ egyik legelismertebb egyeteme a Cambridge University, a hallgatók azonban a jelek szerint ugyanúgy nem mennek a szomszédba egy kis vagányságért, mint bármely más felsőoktatási intézményben.

Most közülük többen úgy döntöttek, megpróbálják elhomályosítani Kim Kardashian minapi produkcióját, illetve egészen pontosan a hátsó felét, így meghirdették a „Cambridge legszebb fenekei” versenyt.

Egyikük például rögtön le is másolta a realitysztár gyorsan legendássá vált, a Paperben megjelent fotóját, hosszú fekete kesztyűt, gyöngynyakláncot és egy kevés ruhát is magára véve. Akadt olyan, aki a folyó partján, más háztetőn fotózkodott meztelenül, de legalább a nő-férfi arány igazságos, hiszen mindkét nemet hatan képviselik.

A 12 döntőst a The Tab Cambridge szerkesztői választották ki a jelentkezők közül, minden fotó mellett olvasható kedvesen szurkálódó komment is, de a lényeg alighanem mégis csak a fotókon látható.
Azért nem gondolnánk, hogy Kim Kardashian rettegni kezd...

A többi pucér hátsót itt szemlélheti meg!

Címkék: színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára