Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2014. November 21. 13:11, péntek | Bulvár

Születésnapi hangulat a Class FM-ben

Születésnapi hangulat a Class FM-ben

Születésnapi ünnepléssel telnek a napok a Class FM-ben. A piacvezető rádió műsorvezetői a sárga-fekete édességek mellett jókedvűen idézték fel az elmúlt öt év emlékeit.

Kiss Orsi a családias hangulatot és a profi csapatot emelte ki, Kovács Áron egy bakiparádéba illő humoros jelenetet idézett fel, Rákóczi Feri egy életre szóló kalandról, Garami Gábor pedig a hallgatókkal való személyes találkozásairól árult el történeteket.

A több mint 1800 nap alatt rengeteg adást rögzítettek a Class FM stúdióiban, ahol a műsorvezetők számtalan „sírva-nevetős” pillanatot is átéltek a felvételek alatt. A vicces jelenetekből bakiparádét is készítettek, hogy bármikor feleleveníthessék legvidámabb emlékeiket. „A Class40 felvétele során számos nyerítve röhögős történetünk volt, egyszer egy igazán nyelvtörősre sikerült mondatot 20 percen keresztül próbáltam felmondani, mire végre összejött. Egy idő után már annyira nevettem magamon, hogy a könnyem is kicsordult, és egyszerűen képtelen voltam abbahagyni. Végül a többiekre is átragadt, és együtt nevettünk hosszú perceken át. Amikor végre elmondtam, akkora élmény volt, mint egy maraton után beérni a célba, és akkora tapsot is kaptam a többiektől.” – árulta el Kovács Áron.

Áron műsorvezető társa, Kiss Orsi is bakizott már, sőt csinos a műsorvezető vicces összeállítást is készít belőlük. „Velem is előfordult már, hogy amikor az én megszólalásom következett, alig tudtam beleszólni a mikrofonba,mert képtelen voltam visszatartani a nevetésemet, Egy év alatt rengeteg vicces beszólás és baki születik, ezeket én gondosan gyűjtöm, az év végén pedig bakiparádé formájában beleteszem a szilveszteri adásba - erről a hobbimról az idén sem mondok le. Áron bakijait egyszerűen élmény összegyűjteni, kitölthetném vele az egész műsoridőt.” – árulta el a Class Magyarok és a Class40 csinos műsorvezetője, aki arról is mesélt, hogy a rádió stábja igazi összetartó csapat.

Azért imádok a rádióban dolgozni, mert itt szuper, családias hangulat van egy valódi csapat tagjának érezhetem magam .Nemcsak a születésnap kapcsán ünneplünk közösen, hanem a hétköznapokban is gyakran összejárunk: Vágó Piros rendszeresen eljön a zumba óráimra, én pedig amikor csak tehetem, bejárok Abaházi Csabához a Kívánságműsorba, hogy a hangkeverési képességeimet tökéletesítsem. Minden téren segítjük és támogatjuk egymást.” – mondta el Kiss Orsi.

A rádió műsorvezetői az elmúlt 5 év során többször is extrém kalandokra vállalkoztak: Sebestyén Balázs egy repülő szárnyára kötözve utazott, Vadon Jani sárkányrepülővel szelte a levegőt, Rákóczi Feri pedig egy kaszkadőrmutatványokat produkáló helikopter belsejében járt. „A helikopteres kirándulás volt a legemlékezetesebb kaland, eredetileg a gép alá kötöztek volna ki, ehhez azonban nagyon erős motorokra lett volna szükség a súlyom miatt, így végül Magyarország legjobb kaszkadőr pilótája vitt el egy körre. Az úton mindent bemutatott, amiket látni lehet a filmekben, ejtéseket, fejtetőre fordulást és minden mást, amiről legvadabb álmaimban sem reméltem, hogy egyszer átélhetem.” – mesélte Rákóczi Feri.

A Class műsorvezetőinek adásait millióan hallgatják nap mint nap, így fordulhat elő, hogy kedvenc rádiósunk hangját álmunkból felriadva is megismerjük, és szinte családtagként kezeljük őket. „A hallgatókkal való találkozásokhoz kötődik a legtöbb szép emlékem, gyakran előfordul, hogy a betelefonálókat megkérdezem, mivel töltik a napjukat, és ha valaki azt válaszolja, hogy éppen valamilyen finom süteményt készít, elárulom neki, hogy azt én is nagyon szeretem. Hihetetlen, de a hallgatók sokszor megjegyzik ezeket, és előfordult már olyan eset, amikor a hétköznap dalt küldő hölgy a hétvégi kitelepülésen már isteni diós süteménnyel várt, mert emlékezett rá, hogy az a kedvencem. Nagyon megható élmény volt.” – mesélte Garami Gábor, aki azt is elárulta, hogy a hallgatók a hangjuk alapján gyakran magasabbnak, alacsonyabbnak, kövérebbnek, soványabbnak képzelik őket a valóságosnál, és ez is sok humoros pillanat forrása.

Címkék: színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára