Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2015. Január 30. 13:25, péntek | Bulvár
Forrás: fullank.com

Verés lett az első randi vége, mert a nő nem volt elég szép

Verés lett az első randi vége, mert a nő nem volt elég szép

A rendőrségen ért véget egy interneten megszervezett randevú Kínában, miután a netre felrakott képei alapján kívánatosnak látszó nőről kiderült, nem egészen úgy néz ki a valóságban, mint a fényképeken, és ezt udvarlója nem viselte könnyedén. A kínai sajtóban megjelent beszámolók szerinta 30 éves férfi a Kínában rendkívül népszerű Wechat csevegő-alkalmazáson keresztül ismerkedett meg a 26 éves nővel, aki hozzá hasonlóan egyedülálló volt, és egy idő után készen is álltak arra, hogy a valóságban is találkozzanak.

A Harbin városában élő férfi több mint 2600 kilométert tett meg a Wenzhou városában élő nő miatt, de amikor találkoztak, legnagyobb csalódására kiderült, a fiatal nő egyáltalán nem úgy néz ki a valóságban, mint a netre felrakott képeken. És természetesen nem arról volt szó, hogy a fényképek nem voltak előnyösek, és a valóságban még szebb volt.

A látványtól dühös férfi magyarázatot követelt a nőtől, aki tagadta, hogy egy másik nő fényképét használta fel, állítva, hogy ő van a netre feltöltött profilképeken. A különbség elmondása szerint csak smink, a bevilágítás valamint egy kis szoftveres finomítás eredménye. A magyarázat azonban nem győzte meg a magát becsapva érző férfit, aki a beszámolók szerint csak még dühösebb és idegesebb lett, és végül elkezdte ütlegelni a nőt.

A pár végül a helyi rendőrkapitányságon kötött ki, ahol sikerült tárgyalásos úton rendezni a helyzetet, és a férfi még aznap este hazarepült – közölte a helyi rendőrség.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára