Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2013. Szeptember 04. 10:10, szerda | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

10 milliárd forintnyi összegért árulja házát a világsztár

10 milliárd forintnyi összegért árulja házát a világsztár

Átszámítva körülbelül 10 milliárd forintot kérnek a luxusingatlanért. Festői környezet kis tóval és még zenei stúdió is tartozik hozzá!

Úgy tűnik a válások korszakát éljük Hollywoodban, hiszen csak az elmúlt egy-két hétben jött a hír Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones válásáról, valamint Clint Eastwood házasságának csődjéről. A pletykák szerint nem sokkal jobb a helyzet Will Smithéknél sem, ahol eddig is érdekes dolgok zajlottak. A gyanút mindenesetre táplálja, hogy állítólag szép csendben árulják a családi otthont.

Négy évig építtette a házat a Smith-házaspár, míg az a szuper otthon nem lett belőle, amit most állítólag 42 millió dollárért próbálnak meg eladni. A 60 hektáros birtokon fekvő 2500 négyzetméteres malibui ház a tervező szerint több kultúra, így a marokkói, a perzsa, a spanyol és a dél-amerikai hatását összegzi.

„Willnek és nekem ez az otthon mindig is egy spirituális cél volt. Egy családi menedéket akartunk létrehozni, valami olyat, ami a lehető legtermészetesebb és amennyire csak lehet, kézzel készült, valamit, ami ismét közelebb visz minket az anyaföldhöz” – nyilatkozta pár éve a feleség, Jada Smith. Összesen négy évet éltek együtt a kis tóval és egy zenei stúdióval is ellátott ingatlanban.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.