Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2015. Augusztus 07. 02:23, péntek | PR

Flabélos a majdnem csodaszer

Flabélos a majdnem csodaszer

Az utóbbi időben egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a különféle vibrációs tréningek, főként az egészségre és az alkatra való jótékony hatásuk végett.

E gépek közül az elmúlt évek legnagyobb őrületét, a flabélost vesszük górcső alá.

Asztalos Gizella, Kristály Egészségstúdiójában népszerűek ezek alakformáló gépek. Az ezeket használó hölgyek egyöntetűen állítják, hogy igazi életformává válhat a flabizás. Van, aki minden nap beugrik egy 10 perces edzésre, s bizony, ha valami közbe jön, hiányérzete támad. Nézzük a félévvel ezelőtti fotóit, nem lehet ráismerni, karcsúbb, de ugyanakkor feszesebb lett.
Gizus szerint azonban önmagában a flabélos erre nem elegendő. Meghatározott étrend és ráadásként az OTO-CHILI gép használatával lehet igazán üdvös eredményt elérni. A stúdió minden vendégével megbeszélik, hogy mit szeretne az edzésekkel, s ezután állítják össze a programot. Nem kötelező fogyni, hiszen van, aki rehabilitációra, más csak a jó közérzete érdekében használja a berendezéseket . A módszer különlegessége, hogy az elért eredményt meg is tudjuk tartani. Mindezt hatékony, cseppet sem sanyargató módon. A FLABéLOS készülék a zsírtömeg csökkentésén kívül számos egyéb kórállapotban is komoly segitségünkre van, pl csontritkulás, degenerativ izületi betegségek, agyi keringészavarok utáni állapotokban inkontinencia esetén, valamint az izomerő megtartásában. A FLABéLOS készülék különlegessége továbbá, hogy viszonylag kis időbefektetést igényel más sportaktivitással összehasonlítva.
- Nagyon oda kell azonban figyelni, hogyan végezzük a gépen a gyakorlatokat, így szakszerű segítség nélküli edzéssel nem érhető el a kívánt eredmény. Én éppen ezért a legfontosabbnak azt tartom, ha az edző irányítása mellett végezzük el a különböző gyakorlatokat. S ami nem utolsó szempont, hogy egy baráti, jó hangulatú közösségben történik meg mindez.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.

2024. Február 26. 14:46, hétfő | PR

Benzinkutakat üzemeltetnek

A Jánosik és Társai Kft. nyerte el az egyik legnagyobb üzemanyag töltőhálózat állomásain lévő épületek, építmények, épületvillamossági- épületgépészeti berendezések működéséhez szükséges üzemeltetési feladatokat