Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2015. Augusztus 31. 23:38, hétfő | Helyi sport

Kenus sikereink

Kenus sikereink

Nagyon sikeresen szerepeltek a Dunaferr SE kajak kenusai a közelmúltban befejeződött milánói világbajnokságon.

Nagyon sikeresen szerepeltek a Dunaferr SE kajak kenusai a közelmúltban befejeződött milánói világbajnokságon. Vass András C4-1000 méteren harmadik lett, sajnos ez nem olimpiai szám, így a világbajnoki bronzérem az övé lett, de nem szerzett olimpiai kvótát. Hajdu Jonatán C-1 200 méteren hetedik lett, ez rendkívül kiemelkedő eredmény a fiatal sportolótól, aki jóval a papírforma felett teljesített, s ő hazánknak olimpiai kvótát is szerzett. Pethő Réka nem indult Milánóba, ő a Maraton-világbajnokságon fog indulni most szeptemberben. Nem csupán a kajak-kenusaink jó eredményei csábítják a fiatalokat a szakosztályba, hanem a nyár folyamán Szalóki Győző a Dunaferr SE utánpótlás edzője folytatott rendhagyó kampányt a szabadstrandon. Túrakenukba ülhettek az arra vállalkozó gyerekek, s térítésmentesen próbálhatták ki az evezés szépségeit. Mintegy félszáz gyerek próbálta ki a kenuzást a két hét alatt.
Természetesen továbbra is várják azokat, akik majd a sztár sportolóktól átvehetik a stafétát. 6-12 év közötti fiatalok jelentkezhetnek Szalóki Győzőnél a 06 30-564 0687 telefonszámon, vagy személyesen a minden hétköznap fél 5-kor a Dunaferr SE vízitelepén a Siklói út végén.

A legfrissebb hír a kajak-kenusok házatájáról: Véget ért a 2015. augusztus 26-28. között Szolnokon rendezett Felnőtt Magyar Bajnokság, ahol a Dunaferr SE kenusai összesen négy bajnoki aranyat lapátoltak össze.
Vass András C-4-ben mind a három távon, azaz 1000, 500 és 200 méteren is a dobogó legmagasabb fokára állhatott és Hajdu Jonatán is újfent bizonyította, hogy a hazai mezőnyben ő a leggyorsabb sprinter, kiváló formáját remélhetően sikerül átmentenie a riói Előolimpiára is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Január 23. 05:17, kedd | Helyi sport

Jégkorong Erste Liga - Fontos meccset nyert a DEAC a Dunaújvárosi Acélbikák ellen

A rájátszásba jutásért zajló csatában fontos győzelmet aratott a DEAC a vendég Dunaújváros felett a jégkorong Erste Liga vasárnapi játéknapján.

2024. Április 19. 15:06, péntek | Belföld

Nagy Márton: önfenntartó társasággá kell válnia a Magyar Postának

A kormány azt várja a Magyar Posta Zrt.-től, hogy legyen önfenntartó, folytassa a zöld és digitális átállást, szolgáltatásait pedig továbbra is biztosítsa mindenki számára lakóhelytől függetlenül

2024. Április 19. 15:03, péntek | Életmód

Novemberben kerül országszerte a mozikba Herendi Gábor új filmje

Novemberben 28-tól kerül a országszerte a magyar mozikba Herendi Gábor Futni mentem című új romantikus vígjátéka.