Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2015. November 02. 21:46, hétfő | Helyi sport

Vereség haza pályán

Vereség haza pályán

A Dunaújvárosi Sportcsarnokban szenvedett 4-3-as vereséget a Nyírgyulaj együttesétől a Dunaferr DF Renalpin FC futsal csapata

Míg a múlt héten a Győr ellen idegenben nyertünk, most itthon vesztettünk. Sajnos, be kell látnunk, hogy nem érdemtelenül.

Ugyan mi lőttük az első gólt,de a vendégek gyorsan egyenlítettek. Nem csupán kiegyenlítettek, de hamarosan át is vették a vezetést. A 18 percben már két góllal el is húztak (1-3). A szünetig azonban már nem változott az eredmény,

Bár nagy várakozás előzte meg csapatunk szünet utáni bebonulását. Így teljesen lelombozódtunk,amikor a vendégektől Berecz már a második gólját lőtte a kapunkba.

Talán a három gólos hátrány kellett, hogy csapatunk feléledjen, s Horváth Norbert két góljával már 4:3 lett az eredmény. Sok hibával, és elég elkeseredetten próbálkoztunk legalább döntetlenre hozni a meccset, de nem sikerült.

Dunaferr DF Renalpin FC - Nyírgyulaj 3-4 (1-3)

Gólszerzők: Horváth N. 3., illetve: Berecz 2, Tóth 1, Polényi 1.

Dunaferr DF Renalpin FC: Reveland, Schrancz, Fekete, Hosszú, Klacsák. Csere: Ivacs, Horváth, Aradi, Bognár, Hanal, Huber, Hegedűs, Nagy. Edző: Fehér Zsolt.

Nyírgyulaj: Pallai, Varga, Berecz, Lovas, Siska. Csere: Kriston, Czerula, Erdei, Tóth, Oxi, Polényi, Pénzes. Edző: Lovas Norbert.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 09:02, vasárnap | Sport

Diósgyőri döntetlenjével a Kecskemét is biztos bennmaradó

A Diósgyőr gól nélküli döntetlent játszott a vendég Kecskeméttel a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójának szombati játéknapján.

2024. Április 28. 08:59, vasárnap | Külföld

Épületek tucatjai semmisültek meg a tornádókban az Egyesült Államok középső részén

Többen megsérültek és lakóépületek tucatjai semmisültek meg az Egyesült Államok középső részén tomboló tornádókban - derült ki a helyi idő szerint szombat reggeli összegzésekből.

2024. Április 28. 08:58, vasárnap | Sport

Női kézilabda BL - Egygólos hátrányban a Ferencváros a negyeddöntőben

A legutóbb ezüstérmes Ferencváros házigazdaként 26-25-re kikapott az elmúlt kiírásban negyedik helyezett dán Esbjergtől a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén, szombaton.