Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2016. Augusztus 31. 03:44, szerda | Helyi

Állva tapsoltak a Vasasnak

Állva tapsoltak a Vasasnak

Sajtótájékoztatón összegezték a Dunaújvárosi Vasas Táncegyüttes fenntartói, támogatói és vezetői a sikeres évadot és az elkövetkezendő terveiket.

Cserna Gábor polgármester megköszönte az együttes munkáját, elismerését fejezte ki az eddigi tevékenységéért, majd biztosította a művészeti csoport tagjait Dunaújváros további támogatásáról. Horváth Attila a táncegyüttest támogató alapítvány elnöke összegezte az eddigi eredményeket, s a további terveket.

Fellépésekben gazdag tavasz után, sikeres nyárt tudhat maga mögött a Dunaújvárosi Vasas Táncegyüttes. - Hazai és külföldi fellépések mellett szakmai versenyen, így a Felszállott a páva felmenőrendszerű versenyében is dicséretben részesült az MMK együttese- hangsúlyozza Kováts Rózsa, az együttest fenntartó Munkásművelődési Központ igazgatója. A krakkói fellépésünkön állva tapsolt a közönség. Nagyon nagy siker volt: a simontornyai, a székesfehérvári, a veszprémi, és az alapi fellépésünk a városi rendezvények mellett.
Büszkék vagyunk arra, hogy az együttes munkáját erkölcsileg és anyagilag is támogatja Dunaújváros Megyei Jogú Város, különösen inspirálnak bennünket Cserna Gábor polgármester elismerő szavai.


Szőke Genovéva az együttes szakmai vezetője hangsúlyozza, hogy jövőre lesz a 65. jubileuma az együttesnek, amelyre már most elkezdték a készülődést. A 150 táncos, 5 csoportban készül a különböző fellépésekre az MMK felújított próbatermében.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.