Városlista
2017. december 15, péntek - Valér

Hírek

2017. December 07. 01:18, csütörtök | Helyi

A polgármester házhoz megy

A polgármester házhoz megy

Cserna Gábor polgármester városunk tíz nyugdíjasát személyesen keresi fel, hogy jelképesen átadja neki az önkormányzat 5000 forintos utalványát. Kedden ismét két hölgyet keresett fel.

Cserna Gábor polgármester az adventi és karácsonyi készülődés idején, az idős emberek iránt érzett tiszteletének jeléül 2 személyesen is ellátogat Kiffovics Magdolnához , majd ezt követően Kiss Mihálynéhoz a belvárosban.

A pénzt természetesen a postás hozza, a polgárnester, ahogy hangsúlyozta a tiszteletét szeretné kifejezni a személyes látogatással, s azzal az emléklappal és ajándékkosárral, amelyet átad az idős városlakóknak.

Cserna Gábor még alpolgármester korában kezdeményezte a város idős polgárainak 5000 forintos karácsonyi támogatását, most bejelentette, hogy a város költségvetése megengedi, hogy húsvérkor is hasonló összeget tudjanak mind a több mint 11000 idős városlakónak eljuttatni.

Mindegyik idős hölgy nagy örömmel fogadta otthonában a polgármestert, s meghatottan vették át az ajándékcsomagot.

Címkék: polgármester, város

Ezek érdekelhetnek még

2017. December 14. 20:46, csütörtök | Helyi

Közgyűlés: több karácsonyi köszönet, kevés vita, sok döntés

Köszönetek sora kísérte az idei utolsó közgyűlés kezdetét. A következő felemelő mozzanat a Dunaújváros Egészségéért díjak átadása volt. A döntéseket némelykor jó szándékú érvelés és vita kísérte, befolyásolta-

2017. December 14. 03:45, csütörtök | Helyi

Horváth Tomi a Dal megnyerésére készül

Cserna Gábor polgármester fogadta a Sztárban sztárt nyert Horváth Tamást és feleségét, s tolmácsolta városunk elismerését és ajándékot nyújtott át.

2017. December 13. 01:01, szerda | Helyi

Kilátó lesz a Duna-parton

A leendő kilátó helyén tartott sajtótájékoztatót Cserna Gábor, polgármester Dunaújváros közeljövőben épülő új attrakciójáról.

2017. December 12. 22:03, kedd | Helyi

A 2017. évi közmeghallgatás témái.

Az idei év legfontosabb eredményeit vázolta a polgármester, majd a jövő évi fejlesztések közt kiemelte, hogy a városé immár az élményfürdő, amely várhatóan húsvét hetében próbaüzemmel nyílik meg