Városlista
2018. március 22, csütörtök - Beáta, Izolda, Lea

Hírek

2017. December 28. 00:00, csütörtök | Helyi

A polgármester házhoz ment

A polgármester házhoz ment

Cserna Gábor polgármester városunk tíz nyugdíjasát személyesen kereste fel, hogy jelképesen átadja neki az önkormányzat 5000 forintos utalványát.

Cserna Gábor polgármester az idős emberek iránt érzett tiszteletének jeléül. 2017. december 28-án csütörtökön 11 órakor személyesen is ellátogatott Jancsovics Istvánnéhoz , majd ezt követően Petrás Istvánnéhoz. Petrás néni lengyel származású, három gyermeket nevelt a férjével, s egy személyes ajándékkal, egy lengyelországi gyertyával viszonozta a polgármester ajándékát.

A pénzt természetesen a postás hozza, a polgárnester, ahogy hangsúlyozta a tiszteletét szeretné kifejezni a személyes látogatással, s azzal az emléklappal és ajándékkosárral, amelyet átad az idős városlakóknak.

Cserna Gábor még alpolgármester korában kezdeményezte a város idős polgárainak 5000 forintos karácsonyi támogatását, most bejelentette, hogy a város költségvetése megengedi, hogy húsvérkor is hasonló összeget tudjanak mind a több mint 11000 idős városlakónak eljuttatni.

Mindegyik idős hölgy nagy örömmel fogadta otthonában a polgármestert, s meghatottan vették át az ajándékcsomagot.

Címkék: polgármester, város

Ezek érdekelhetnek még

2018. Március 22. 14:57, csütörtök | Helyi

A nagyhét és szentmisék

Virágvasárnappal (március 25-én) megkezdődik a nagyhét, mely húsvétvasárnapig (április 1-ig) tart. Képünk a tavalyi eseményeken készült.

2018. Március 22. 14:50, csütörtök | Helyi

Tántorgás és elmélkedés

A dunaújvárosi Kortárs Művészeti Intézetben két kiállítás is nyílik a közeljövőben. Az első már most szombaton.

2018. Március 22. 00:36, csütörtök | Helyi

Nekünk Magyarország az első

A Városháza Rendezvényterme zsúfolásigmegtelt, sőt az előtérben is álltak érdeklődők, hogy meghallgassák Balog Zoltánt, az az emberi erőforrások miniszterét.

2018. Március 22. 00:12, csütörtök | Helyi

Fejér megyei Diáknapok városunkban

Idén is több mint ezer diák nevezett a Fejér Megyei Diáknapokra: április 13–15. között a megye középiskolásai tizenkét művészeti kategóriában, közel hatszáz produkcióval és alkotással mérik össze tudásukat Dunaújvárosban