Városlista
2018. július 19, csütörtök - Emília

Hírek

2017. December 28. 00:00, csütörtök | Helyi

A polgármester házhoz ment

A polgármester házhoz ment

Cserna Gábor polgármester városunk tíz nyugdíjasát személyesen kereste fel, hogy jelképesen átadja neki az önkormányzat 5000 forintos utalványát.

Cserna Gábor polgármester az idős emberek iránt érzett tiszteletének jeléül. 2017. december 28-án csütörtökön 11 órakor személyesen is ellátogatott Jancsovics Istvánnéhoz , majd ezt követően Petrás Istvánnéhoz. Petrás néni lengyel származású, három gyermeket nevelt a férjével, s egy személyes ajándékkal, egy lengyelországi gyertyával viszonozta a polgármester ajándékát.

A pénzt természetesen a postás hozza, a polgárnester, ahogy hangsúlyozta a tiszteletét szeretné kifejezni a személyes látogatással, s azzal az emléklappal és ajándékkosárral, amelyet átad az idős városlakóknak.

Cserna Gábor még alpolgármester korában kezdeményezte a város idős polgárainak 5000 forintos karácsonyi támogatását, most bejelentette, hogy a város költségvetése megengedi, hogy húsvérkor is hasonló összeget tudjanak mind a több mint 11000 idős városlakónak eljuttatni.

Mindegyik idős hölgy nagy örömmel fogadta otthonában a polgármestert, s meghatottan vették át az ajándékcsomagot.

Címkék: polgármester, város

Ezek érdekelhetnek még

2018. Július 18. 18:51, szerda | Helyi

Három dunaújvárosi játékos utazott a válogatott edzőtáborába

Vasárnaptól jövő szombatig a törökországi Belekben edzőtáborozik a magyar női kézilabda-válogatott. A kereten három dunaújvárosi játékos található.

2018. Július 18. 08:23, szerda | Helyi

Desszertbemutató - gasztrokalauz

Nosztalgia hangulat és vendégfogadás a perkátai Győry-kastélyban. Francia és portugál vendégek is érkeztek.

2018. Július 18. 08:05, szerda | Helyi

Parlagfűveszély - észnél lenni!

Több helyen megjelent a levegőben a parlagfű és az üröm virágpora - közölte az Országos Közegészségügyi Intézet kedden a Facebook-oldalán. Azt ajánlják, hogy a parlagfűre érzékeny allergiások keressék fel kezelőorvosukat.

2018. Július 17. 22:25, kedd | Helyi

Ismét szúnyoggyérítés

Hat megyében irtják a szúnyogokat a héten - tájékoztatott az országos gyérítési programért felelős Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság helyettes szóvivője.