Városlista
2018. október 16, kedd - Gál

Hírek

2017. December 28. 00:00, csütörtök | Helyi

A polgármester házhoz ment

A polgármester házhoz ment

Cserna Gábor polgármester városunk tíz nyugdíjasát személyesen kereste fel, hogy jelképesen átadja neki az önkormányzat 5000 forintos utalványát.

Cserna Gábor polgármester az idős emberek iránt érzett tiszteletének jeléül. 2017. december 28-án csütörtökön 11 órakor személyesen is ellátogatott Jancsovics Istvánnéhoz , majd ezt követően Petrás Istvánnéhoz. Petrás néni lengyel származású, három gyermeket nevelt a férjével, s egy személyes ajándékkal, egy lengyelországi gyertyával viszonozta a polgármester ajándékát.

A pénzt természetesen a postás hozza, a polgárnester, ahogy hangsúlyozta a tiszteletét szeretné kifejezni a személyes látogatással, s azzal az emléklappal és ajándékkosárral, amelyet átad az idős városlakóknak.

Cserna Gábor még alpolgármester korában kezdeményezte a város idős polgárainak 5000 forintos karácsonyi támogatását, most bejelentette, hogy a város költségvetése megengedi, hogy húsvérkor is hasonló összeget tudjanak mind a több mint 11000 idős városlakónak eljuttatni.

Mindegyik idős hölgy nagy örömmel fogadta otthonában a polgármestert, s meghatottan vették át az ajándékcsomagot.

Címkék: polgármester, város

Ezek érdekelhetnek még

2018. Október 15. 08:38, hétfő | Helyi

Csütörtökön közgyűlés, pályázatok garmadája is téma lesz

átogatóközpont a Mondbach kúriában, arborétum-fejlesztés, Aquantis információs központ, Kandó Kálmán tér átalakítása, kerékpárút hálózat fejlesztése és hasonlók.Felszámolási eljárás indult a szennyvíztisztító ellen.

2018. Október 11. 17:09, csütörtök | Helyi

Bontják az uszodát!

Ahogy ígérték az illetékesek, hétfőn megkezdődött a Fabó Éva Sportuszoda felújítása. Aki a napokban arra jár, láthatja, a külső borítást már bontják.

2018. Október 10. 21:56, szerda | Helyi

Három értékes ingatlan megvételét utasította el a gazdasági bizottság

Önkormányzati feladat lesz a megbüntetett hajléktalanok ingóságainak megőrzése. Erről és 3 ingatlan megvételének elutasításáról döntött szerdai (2018.10.10.) ülésén a Gazdasági és Területfejlesztési Bizottság.

2018. Október 10. 20:25, szerda | Helyi

Zöld recept - a mozgás gyógyszer

A magyar kormány kiemelt népegészségügyi célkitűzése között szerepel a szívinfarktus csökkentése, stroke megelőzése, lábamputálások csökkentése, amelynek egyik eseménye a Zöld recept - A mozgás gyógyszer rendezvény.