Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2019. Február 14. 13:42, csütörtök | Helyi sport
Forrás: acelbikak.net

A Bécs ellen folytatják a Bikák

A Bécs ellen folytatják a Bikák

Február 14-én, csütörtökön a Bécs otthonába látogat a Dunaújvárosi Acélbikák gárdája az ERSTE Liga középszakaszában.

Három győzelem után most az azonos pontszámmal álló bécsiekhez látogatnak a Dunaújvárosi Acélbikák. A mérkőzés óriási jelentőséggel bír, hiszen aki győzni tud, az óriási lépést tesz a rájátszás felé.

Borbás Gergely a mérkőzés előtt elmondta: - Vannak hiányzóink még mindig: sérülések és betegségek miatt hárman nem utaznak velünk. Készen állunk a meccsre, készültünk keményen. Igazi hat pontos meccs lesz a csütörtök esti, aki nyer holnap az közelebb kerül a rájátszáshoz egy lépéssel, ezért bizonyosan parázs csata várható. Ez a Bécs már nem ugyanaz a Bécs, mint tavaly, ez látszik az eredményeiken is. Egy nagyon sokat korcsolyázó fiatal együttes, akik ellen nem lehet hibázni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 06:49, péntek | Sport

Egygólos előnyben a Veszprém a negyeddöntőben

A Telekom Veszprém házigazdaként csak egyszer vezetett, mégis 32-31-re legyőzte a dán Aalborgot a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének csütörtöki, első mérkőzésén.

2024. Április 26. 06:47, péntek | Belföld

432 forint osztalékot fizet a Richter részvényenként

Megszavazta a Richter Gedeon Nyrt. csütörtökre összehívott éves közgyűlése az igazgatóság osztalékfizetési javaslatát - olvasható a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján csütörtökön közzétett közgyűlési határozatokban.

2024. Április 26. 06:46, péntek | Belföld

Az agrárminiszter szeretné betiltani a szalmabálák erőművi értékesítését

Nagy István, az Aranyeső Kft. tárolói beruházásának átadóünnepségén, a Somogy vármegyei Kapolypusztán azt mondta, a talaj csökkent humusztartalma miatt minden szervesanyagra szükség van.

2024. Április 26. 06:45, péntek | Sport

Női labdarúgó MK - Ismét megvédte címét az ETO FC Győr

Ismét megvédte címét az ETO FC Győr a labdarúgó Simple női Magyar Kupában, mivel a csütörtöki döntőben 1-1-es döntetlen után tizenegyesekkel 3-2-re legyőzte az MTK Budapest csapatát az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.