Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2019. Január 09. 18:18, szerda | Helyi önkormányzati
Forrás: dunaujvaros.hu

A biztonság a legfőbb és leghitelesebb értékünk

A biztonság a legfőbb és leghitelesebb értékünk

A közgyűlés ma a Dunaújvárosi Katasztrófavédelmi Kirendeltség, illetve a Dunaújvárosi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság kiemelkedően teljesítő személyi állományát jutalmazta.

A közgyűlés tevékenységük elismeréseként ötmillió forint céltámogatást biztosított az elmúlt esztendőben.

Az ünnepélyes átadón jelen volt Cserna Gábor polgármester, Magosi Lajos, a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója és Lóki Richárd a helyi katasztrófavédelmi kirendeltség vezetője. Cserna Gábor köszöntő beszédében elmondta, hogy minden település életében az első három legfontosabb lakossági igény között ott van a közbiztonság az egészségügy és a köztisztaság mellett. A közbiztonság megteremtéséért pedig nem csak a rendőrök dolgoznak, hanem a katasztrófavédelem munkatársai is. Együtt teremtik meg a biztonságunkat, ami ma Magyarországon a legfontosabb és a leghitelesebb értékünk. A polgármester elmondta, hogy reméli, hogy ezzel hagyományt teremtenek a városban és jövőre is díjazni tudja az önkormányzat a katasztrófavédelmi dolgozók munkáját. Ezután következett az elismerések átadása, melyet harminchatan vehettek át.

Az átadó után Magosi Lajos megköszönte az önkormányzat hozzáállását és támogatását, méltatta a kollektíva munkáját, melynek tagjai a nap huszonnégy órájában és az év 365 napján a város lakosságának rendelkezésére állnak mind a háttérmunka, mind az operatív munka területén.

Képünkön: Cserna Gábor polgármester (középen) mondott köszönetet és adott át jutalmakat

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 13:10, kedd | Belföld

Egykori egyetemének ajánlotta fel Nobel-díjának másolatát Karikó Katalin

Egykori alma materének, a Szegedi Tudományegyetemnek (SZTE) ajánlotta fel Nobel-díjának másolatát, valamint az elismeréssel járó összeget Karikó Katalin.

2024. Április 16. 13:09, kedd | Életmód

Kimagasló a településfásítási program iránti érdeklődés

Kimagasló volt az érdeklődés idén a településfásítási program iránt, háromszoros volt az igénye a pályázóknak - közölte az Agrárminisztérium helyettes államtitkára kedden a somogyi Iharoson.

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 16. 10:14, kedd | Sport

Bronzérem az Euro Trophy-n

Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Trophy után.