Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2011. Október 13. 07:09, csütörtök | Helyi

A Corsó nyertesei

A Corsó nyertesei

A Corsó Étterem receptpályázatának sikerét mi sem igazolja jobban, mint hogy két nyertes is díjat kapott az egy helyett.

A nyertesek az étteremben vehették át nyereményüket: Arany Tiborné szalonnás krumplis lecsójával egy kétszemélyes vacsorát, míg Szatmári Zoltánné egy kétszemélyes tál boldog birtokosa lehet, amit kedvük szerint még ebben a hónapban elfiogyaszthathatnak az étteremben.

Szatmári Zoltánné maga helyett apósát küldte el, a 21 éves fiatalasszony néhány hónapos babájával nem tudott elszabadulni, a kicsi megbetegedetett. Az apósa, Szatmári Antal ecsetelte, hogy mennyire jól főz a menye, és hogy nem csupán a hagyományos ételeket, hanem az újdonságok iránt is érzéke van. Nem megalapozatlan az állítása, hiszen egy fedél alatt élnek, a menyének szakácsnő a végezttesége, bár a szakmájában nem dolgozik,de vitathatatlan a tehetsége.

A másik nyertes Arany Tiborné, Vasműben dolgozik. Két gyermeke van és négy unokája, így mindig van kiknek főzni. A beküldött recept a család egyik kedvence, bár ha az unokák is ott vannak, akkor a csípős paprika helyett édeset tesz az ételbe.

Szívesen vett részt a Corsó nyereményjátékán, hiszen állítása szerint az étterem messze földön hírek a bugaci húsgombóc leveséről, de az üzlet vezetői még a nyertesnek sem árulták el a titkos receptet. Nagyon barátságos, családias, kellemes hely , összegezte tapasztalatait. Majd igazi anya-nagymama módra hozzátette, hogy a gyerekek is elfogyaszthatják a nyereményét?

A Corsó Étterem vezetői erre mosolyogva bólogattak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.