Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2018. Július 31. 11:53, kedd | Sport
Forrás: kajakkenusport.hu

A dunaújvárosi Kiss Balázs világbajnoki érmes - Horváth Benedek helyezései

A dunaújvárosi  Kiss Balázs világbajnoki érmes - Horváth Benedek  helyezései

A hétvégén rendezték meg a bulgáriai Plovdivban a a kajak-kenusok ifjúsági és U23-as világbajnokságát. A Dunaferr kenusa, Kiss Balázs (U23) egy bronzérmet szerzett, a Rácalmás SE kenusának, Horváth Benedeknek (ifjúsági) egy ötödik é

A mieink tíz aranyérmet szereztek (nagy részét olimpiai számban), továbbá négy ezüstöt és két bronzot is begyűjtöttek Bulgáriában, ezzel magasan a legeredményesebb nemzet lett a magyar.

„Túlszárnyaltuk a várakozásokat, de az edzőké és a versenyzőké az érdem – kezdte Makrai Csaba. – A legfontosabb, hogy mindenki szívből és tiszta erőből küzdött, és minden olyan szituációból, amikor versenyben voltunk, mi jöttünk ki győztesen.”

Kiss Balázs az újpesti Dóri Bencével C-2 1000 méteren harmadik lett. Horváth Benedek ugynebben a számban az ifik között hetedikként végzett társával, a dunavarsányi Besenyei Ádámmal.

Horváth Bendek tagja volt a C-4 500-as négyesnek, amely ötödik lett.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Sport

A végén fordított a Fradi, döntőbe jutott a Magyar Kupában

A már bajnok Ferencváros jutott másodikként a labdarúgó MOL Magyar Kupa fináléjába, mivel szerdán hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a másodosztályban éllovas Nyíregyházát, Balmazújvárosban.

2024. Április 25. 08:02, csütörtök | Sport

Második helyen zárt Benyó Máté Nyirádon

A szezonnyitó máriapócsi győzelem után Nyirádon a második helyet szerezte meg a Korda Racing csapatában versenyző Benyó Máté, Kovács Sámuel a dobogó legfelső fokára állhatott.

2024. Április 24. 14:30, szerda | Sport

Veszélyben a feljutás, a Győr azonnali hatállyal menesztette Kuznyecov Szergejt

A labdarúgó Merkantil Bank Ligában harmadik helyen álló ETO FC Győr azonnali hatállyal szerződést bontott Kuznyecov Szergej vezetőedzővel.

2024. Április 24. 07:51, szerda | Sport

MOL Magyar Kupa - A Paks jutott elsőként a döntőbe

A bajnokságban harmadik helyezett Paksi FC jutott elsőként a labdarúgó MOL Magyar Kupa fináléjába, miután kedden hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a vendég Kisvárdát.