Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2018. Február 15. 11:17, csütörtök | Helyi sport
Forrás: Fotó: Szloboda Imre

A dunaújvárosiak nagy sikerei

A dunaújvárosiak nagy sikerei

Február 10-én a dunaújvárosi Gárdonyi Géza Általános iskolában rendezték meg az idénynyitót lábtoll-labdában. A viadalon a gyermek, a serdülő és az ifjúsági korosztály bizonyíthatták tudásukat a versenyzők.

Dunaújvárost harminchét fiatal képviselte, kiegészülve egy „légióssal”, a baracsi Széchenyi Zsigmond Általános Iskola tanulójával, Zecher Józsuéval. A harminchét sportoló három csapatot alkotott, a Gárdonyit, a Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakgimnáziumot és Szakközépiskolát és a Rudas Közgazdasági Szakgimnáziumot és Kollégiumot.

A Gárdonyi több dobogós helyet is szerzett.
Gyermek fiú csapatuk ezüstérmes lett: Kattári Dávid, Major István Csongor, Gódány Bálint összeállításban. Kattári Dávid (képünkön) egyéniben is másodikként végzett.
Az egyik gyermek lánycsapat bronzérmet szerzett: Csenki Sára, Orsós Ramóna és Szücs Vivien érte el ezt a remek eredményt.
A serdülőknél a fiúk és a lányok is bronzérmesek lettek:
Bozár János Rajmond, Tokodi Dániel, Pottondi Szabolcs, valamint Oláh Noémi, Sin Viktória, Szöllősi Vanessza, Tarczal Kíra alkották a csapatokat.
Egyéniben a serdülőknél ötödik helyen végzett Pottondi Szabolcs, a lányoknál pedig Szöllősi Vanessza.
Szép eredmény, hogy Vadas Viktor első versenyén, a nagyon nehéz ifjúsági mezőnyben 9. helyezést tudott elérni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Január 23. 05:17, kedd | Helyi sport

Jégkorong Erste Liga - Fontos meccset nyert a DEAC a Dunaújvárosi Acélbikák ellen

A rájátszásba jutásért zajló csatában fontos győzelmet aratott a DEAC a vendég Dunaújváros felett a jégkorong Erste Liga vasárnapi játéknapján.

2024. Április 16. 21:49, kedd | Sport

Csak századmásodpercekre az első helytől

Gender Tamás Junior 2024. 04. 10-13. között Franciaországban, Champions of the Future (RGMMC) bajnokság keretein belül, Val d\'Argenton-ban a Circuit de karting du Val d\'Argenton-on versenyzett.

2024. Április 16. 13:10, kedd | Belföld

Egykori egyetemének ajánlotta fel Nobel-díjának másolatát Karikó Katalin

Egykori alma materének, a Szegedi Tudományegyetemnek (SZTE) ajánlotta fel Nobel-díjának másolatát, valamint az elismeréssel járó összeget Karikó Katalin.

2024. Április 16. 13:09, kedd | Életmód

Kimagasló a településfásítási program iránti érdeklődés

Kimagasló volt az érdeklődés idén a településfásítási program iránt, háromszoros volt az igénye a pályázóknak - közölte az Agrárminisztérium helyettes államtitkára kedden a somogyi Iharoson.