Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2018. Augusztus 12. 10:07, vasárnap | Helyi

A Hankook Tire megvásárolja a Reifen-Müller céget

A Hankook Tire megvásárolja a Reifen-Müller céget

A Hankook abroncsgyártó megerősíti globális értékesítési rendszerét a Reifen Müller, az egyik nagy független német abroncskereskedelmi vállalat megvásárlásával.

A befektetés erősíti az abroncsgyártó globális versenyképességét értékesítési hálózatának további bővítésével.

A Hankook prémium abroncsgyártó ma nyilvánosságra hozta, hogy 100 százalékos részesedést szerzett a Reifen-Müller vállalatban, mely egyike Németország legnagyobb, független gumiabroncs nagy- és kiskereskedelmi vállalatainak. A Reifen-Müller értékesítő vállalata, a Refein-Müller KG mellett a „Reifen-Müller GmbH & Co. Runderneuerungswerk KG” újrafutózási üzemre is kiterjed az átvétel.

A Reifen-Müller átvételével a Hankook Tire Németország egyik leginnovatívabb abroncsértékesítési modelljét szerezte meg egy erőteljes versennyel jellemzett autóipari piaci környezetben. Mindez lehetővé teszi az abroncsgyártó számára, hogy bővítse értékesítési csatornáit Európában, amely tovább erősíti a vállalat globális versenyképességét.

A Hankook tire ezen felül a Reifen.Müller 44 szervizállomását stratégiai alapként használja majd, és így egy megbízható értékesítési hálózattal tovább bővíti üzleti tevékenységét. Ezzel az értékesítési hálózattal, mely a saját termékek mellett további világszintű márkákat is terjeszt, a Hankook Tire a már működő ügyfélorientált értékesítési rendszerét fejleszti tovább, amely teljes mértékben a végfelhasználók igényeit tükrözi.

A Hankook Tire növekedési stratégiájának megvalósítását új termelési helyszínek, kutatás-fejlesztési központok és innovatív értékesítési hálózatok kiépítésével folytatja. Az abroncsgyártó ezzel erősíti globális pozícióját vezető abroncsgyártóként. A Hankook ezen felül következetesen erősíti M&A (Mergers and Acquisitions) befektetéseit olyan partnerekkel, melyek maximális szinergiákat kínálnak a globális versenyképesség erősítésére.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.