Városlista
2018. március 22, csütörtök - Beáta, Izolda, Lea

Hírek

2018. Március 13. 16:16, kedd | Helyi sport
Forrás: dlsz.hu

A hölgyek is fociznak az ünnepen

A hölgyek is fociznak az ünnepen

Március 15-én három kispályás labdarúgó-tornát rendez a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség a Dunaújváros Sportcsarnokban. A X. Acerbis Senior Foci Kupát, a IV. Nemzeti Kupát és a női Carissa Kupát tekinthetik meg a szurkolók. Mindhár

Az Acerbis és a Nemzeti Kupa programjáról korábban már beszámoltunk, most jöjjenek a hölgyek! A Carissa Kupán négy csapat, a Baracs SE, a Kanizsa FC, az Ikarus Maroshegy és a Holler UNFC vesz részt. A négy együttes körmérkőzéses formában dönti el a helyezések sorsát. Az első találkozó, a Holler - Baracs 15.15 órakor kezdődik, míg az utolsó a Baracs - Kanizsa 18.55 órakor.

Ezek érdekelhetnek még

2018. Március 22. 20:26, csütörtök | Helyi sport

Tovább bővült a birkózók centruma

Ma délután átadták az egykori Kőrösi iskolában a dunaújvárosi Gurics György Birkózó Centrum második ütemét. Több mint kétszáz meghívott volt az eseményen.

2018. Március 21. 18:05, szerda | Helyi sport

Boldog Dózsa iskolások - diákolimpia

A Dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola négy német – kompetencia - röplabda tagozatos osztálya vette át a DSE Röplabda Akadémia támogatását Tomanóczy Tibor ügyvezetőtől.

2018. Március 17. 09:11, szombat | Helyi sport

Hét év -hét kérdés: nyertesek

Befejeződött a hétfordulós játékunk, a Hét év - hét kérdés. Hét napon keresztül arra voltunk kíváncsiak, hogy a szurkolók mennyire ismerik a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia múltját.

2018. Március 13. 10:29, kedd | Helyi sport

Futball a Nemzeti Ünnepen

A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség Magyarország Nemzeti Ünnepén sportolással, közösségi élettel emlékezik az 1948-49-es forradalom és szabadságharc kezdetének, a modern parlamentáris Magyarország megszületésének napjára.