Városlista
2024. május 8, szerda - Mihály

Hírek

2018. Február 15. 19:48, csütörtök | Helyi sport
Forrás: DLSZ

A másnaposok győzelme

A másnaposok győzelme

A Hangover együttesének győzelmével ért véget a hétvégén megrendezett VII. Farsang Kupa az Arany iskola tornatermében. Az esemény mottója: \"Én leszek a Focista...\" volt.

Immáron hetedik alkalommal rendezte meg a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség az Arany iskola tornatermében vasárnap a Farsang Kupa elnevezésű amatőr kispályás labdarúgó-tornát. A DLSZ tíz együttes nevezését fogadta el a viadalra, amelynek első szakaszában két ötcsapatos csoportra osztották a csapatokat, amelyek reggel nyolc órától körmérkőzéses rendszerben döntöttek arról, hogy ki jut tovább az egyenes kieséses szakaszba vagyis a legjobb nyolc csapat közé.

A legjobb négy közé jutásért lejátszott találkozókon a Kan-Ászok, a Penarol, a Hangover és a BLD együttesei örülhettek a továbbjutásnak. Az elődöntőkben előbb a Hangover büntetőkkel győzött a Kan-Ászok ellen, majd a BLD győzte le a Penarolt, ám utóbbi megóvta a mérkőzést, mert ellenfele több játékost cserélt be a mérkőzésen annál, amit a versenykiírás engedélyezett. A szervezők tartották magukat a szabályhoz, s 5-0-s gólkülönbséggel a Penarolnak írták jóvá a meccset, így ők játszhattak az aranyéremért, ám a fináléban már nem jutott számukra siker, mert a Hangover magabiztos, 3-0-s győzelmet aratva szerezte meg a VII. Farsang Kupa első helyét.

Nagy Norbert (Hangover) csapatvezető: - Köszönjük a DLSZnek és a támogatóknak, hogy megszervezték és lebonyolították nekünk az újabb Farsang Kupát. Sok jó meccset láthattunk, szép megmozdulásokat, kiemelkedő kapusteljesítményeket. A csoportmeccseken nagyon év eleji formában játszottunk, kétszer is botlottunk, mert nem tudtuk kihasználni a helyzeteinket. Az egyenes kieséses szakaszra megráztuk magunkat és nagyot küzdve, elhódítottuk a kupát. Bíztam a csapatomban, tudtam, mindent megtesznek a sikerért, és jó helyezéssel zárjuk a tornát. Úgy érzem, kihoztuk a maximumot. Külön öröm számunkra hogy a torna legjobb játékosát mi adhattuk. Büszke vagyok minden játékosomra!

KÜLÖN DÍJAZOTTAK
Legjobb játékos: HUSZÁR DÁVID (HANGOVER)
Legjobb kapus: DANÓ GÁBOR (KAN-ÁSZOK FC)
Gólkirály: KECSKÉS ROLAND 3 GÓL (PENAROL)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 08. 15:10, szerda | Belföld

Szijjártó Péter: a Jaguar kulcsszerepet szán a budapesti fejlesztőközpontjának

A Jaguar kulcsszerepet szán a budapesti fejlesztőközpontjának a következő évek globális fejlesztési stratégiájában - írta a külgazdasági és külügyminiszter szerdán a Facebook-oldalán.

2024. Május 08. 15:08, szerda | Bulvár

Hollywoodi világsztárokkal várja látogatóit a Budapest Comic Con

Idén is megrendezik Magyarországon a világ legnagyobb és legjelentősebb popkulturális eseményét, a Comic-Cont:

2024. Május 08. 10:19, szerda | Belföld

Szijjártó Péter: egyre több magyar vállalat lép be a kínai piacra

Egyre több magyar vállalat lép be a kínai piacra, egyre több magyar vállalat kereskedik kínai partnerekkel, nő a turisztikai forgalom és egyre több hallgatót fogadnak kölcsönösen egyetemeink

2024. Május 08. 10:18, szerda | Külföld

A lengyel határőrség feltartóztatott egy szökött orosz katonát

Egy, a fehérorosz határon át illegálisan Lengyelországba belépő orosz katonát tartóztatott fel a lengyel határőrség.