Városlista
2018. augusztus 19, vasárnap - Huba

Hírek

2018. Június 13. 19:48, szerda | Helyi
Forrás: dunaujvaros.com

A negyedik Spar Dunaújvárosban

A negyedik Spar Dunaújvárosban

Egy újabb Spar bolt nyílt városunkban, ez már a negyedik az áruházlánc dunaújvárosi üzletei közül. Egy kisebb ünnepséget is tartottak a boltban, amelyre ellátogatott Cserna Gábor polgármester is (képünkön balról). Mint mondta, azért

A bolt a Martinovics utcában nyílt, abban az épületben, ahol korábban is abc volt. Most június 7-én ismét kinyitott, de ezúttal a Spar franchise rendszeréhez kapcsolódva. A Pál Bea (képünkön Cserna Gábor mellett), Pál József, Mátyásy Nándor és Schneider István alkotta tulajdonosi körnek nem ez az első üzlete, összesen öt boltot vezetnek Rácalmáson, Mezőfalván, Pusztaszabolcson, és közösen ez az első dunaújvárosi üzletük. Pál Bea elmondta, annak idején azért szerződtek a Spar kötelékébe, mert vásárolóként elégedettek voltak az áruházlánc kínálatával, megjelenésével, minőségével, és vállalkozóként ezt szeretnék nyújtani ők is a vevőknek. Az eddiginél is szebb boltot kívántak nyitni, és szeretnék, ha a dolgozóikon keresztül éreznék a vásárolók is a törődést.

Ma egy kisebb ünnepséget is tartottak a boltban, amelyre ellátogatott Cserna Gábor polgármester is. Mint mondta, azért tartja fontosnak a bolt megnyitását, mert helyi munkaerőt foglalkoztat, munkahelyet és iparűzési adót teremt, egyfajta hiánypótló szolgáltatást tölt be a Római városrészben, hiszen viszonylag nagy, széles termékkínálattal rendelkező boltnak számít, mintegy 400 négyzetméteres ingatlanban alakították ki az üzletet. Azt is megjegyezte a polgármester, hogy ő maga is Spar-vásárló, mert igényesnek, rendezettnek és átláthatónak tartja, amelyek igazak erre a boltra is. Az ünnepségre ellátogatott Csermák Gergely, a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. franchise értékesítési vezetője is, aki elismerően szólt a tulajdonosok munkásságáról.

Ezek érdekelhetnek még

2018. Augusztus 19. 02:00, vasárnap | Helyi

Isten, áldd meg a magyart!

Augusztus 20. a keresztény magyar államalapítás emléknapja. Szent István királyunk, országunk fő védőszentje országgá tette a hazát, alkotmányt adott, városokat, iskolákat, templomokat teremtett.

2018. Augusztus 17. 20:23, péntek | Helyi

A bor legendája az MMK-ban

A bor legendája címmel tart bor show-t augusztus 22-én 18 órától az MMK-ban Nádas György Erzsébet-díjas és Karinthy-gyűrűs magyar színész, humorista.

2018. Augusztus 17. 19:46, péntek | Helyi

Augusztális: remek programok

Idén is gazdag program várja a dunaújvárosiakat augusztus 20-án (előtte 18-án Pentelén), államalapító királyunk, Szent István ünnepén.

2018. Augusztus 17. 08:21, péntek | Helyi

A Tízpróbások együttese nyerte a nyári bajnokságot kispályán

Véget ért a Decathlon Nyári Felkészülési Kispályás Labdarúgó Bajnokság. Idén a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség (természetesen a csapatokkal történt egyeztetést követően) egy rendkívül érdekes rendszerben bonyolította le ezt a