Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2018. Július 04. 14:57, szerda | Helyi sport
Forrás: jegkorongszovetseg.hu

A Visegrádi Kupában az Acélbikák

A Visegrádi Kupában az Acélbikák

A tavaly éltere hívott kupa második szezonját kezdi meg ősszel, változik a lebonyolítás, 8 helyett csak 6 csapat lesz, de új résztvevőként csatlakozik a Dunaújvárosi Acélbikák és az FTC csapata.

Mint ismert a 2017-18-as szezonban 4 magyar csapat és 4 szlovák alkotta a kupa mezőnyét. Magyarországot a Fehérvár AV 19, a DVTK Jegesmedvék, a MAC Budapest és az UTE, Szlovákiát a HK Nitra, a MsHK Zilina, a HK Poprad és a HC Nové Zamky képviselte. Akkor a két ország két külön csoportot alkotott és mindenki csak a másik ország csapataival játszott. Majd a csoporbeli helyezések alapján játszottak egymással egyenes kieséses rendszerben.

A döntő kiélezett mérkőzéseket hozott, ahol a HK Nitra büntetőkkel győzte le a DVTK Jegesmedvék csapatát. A kupa idén is folytatódik, de eltérő lebonyolítással. Egy hat csapatos csoport lesz, ahol körmérkőzéseket játszanak majd az együttesek, mindenki egyszer játszik mindenkivel és a csoport végeredménye dönti majd el a győztes kilétét.

A kupa mezőnyét a következő klubok alkotják majd:

Magyarország: UTE, Ferencvárosi TC, Dunaújvárosi Acélbikák

Szlovákia: HK Nitra, HK Poprad, HC Nové Zámky

A mérkőzések időpontjai és helyszínei kapcsán jelenleg zajlanak az egyeztetések.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.