Városlista
2024. május 8, szerda - Mihály

Hírek

2011. Május 19. 11:58, csütörtök | Helyi

a Fidesz Sztankovics Lászlót indítja

a Fidesz Sztankovics Lászlót indítja

Poénos plakát jó döntés oszlopa előtt Sztankovics László, a Fidesz képviselő-jelöltje a 8. számú körzetben. Cserna Gábor, a Fidesz helyi elnöke és Cserni Béla kampányfőnök mutatta be jelöltjüket. Cserna Gábor hangsúlyozta, hogy Sz

Kemény kampány lesz - érződik Cserni Béla szavaiból. A Fidesz iroda is teljes nyitvatartással üzemel a kampány során, de reggeltől estig állnak a választópolgárok rendelkezésére az Erdő sor 41 szám alatt is. Várják az ajánlószelvényeket, konzultálhatnak a jelölttel, elmondhajtják véleményüket.

Sztankovics László magáról elmondta, hogy 53 éves, a körzetben lakik, két gyermeke van, akik közül az egyik szintén a választókörzetben lakik. Külsős szakértője a városüzemeltetési bizottságnak, dolgozik a gázfelőjítási programban. Képviselőként történő megválasztásakor szorgalmazza, hogy javuljon a közbiztonság, több legyen a parkolóhely, s a kertváros részt vegyen a szociális rehabilitációs programban, amely során javulni fog a városrész infrastruktúrális ellátottsága.

Kiemelte, hogy helyi védnőkeként a TeSzedd akcióra várja szombaton 8:30-ra a Lajos király körút belső parkolójába mindazokat, akik az akcióban részt szeretnének venni, s fontosnak tartják, hogy aktívan közreműködjenek lakóhelyünk rendbetételében.

Továbbsorolva az elképzeléseit kiemelte a panelszigeteleési LEP program fontosságát is, s hogy fontosnak tartja a kiserdő rendbetételét, s az akadálymentesítést is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.