Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2011. Március 09. 14:04, szerda | Helyi

A Fradi ellen jól megy

A Fradi ellen jól megy

Ami nem sikerült a Vasas ellen, az annál jobban ment a Ferencváros ellen! Az Acélbikák ismét magabiztosan győzték le a Fradit.

A hétvégén az OB I-es bajnokság végső sorrendje szempontjából nagyion fontos összecsapáson szenvedett veresége a Dab.Docler jégkorong csapata a Vasastól. Kedden már lehetett javítani a Ferencváros ellen hazai pályán, és az Acélbikák éltek is a lehetőséggel.

Bár az összecsapást jól kezdték a dunaújvárosi legények, MacSweyn vezető találata után hamar jött a vendégek egyenlítése. A folytatásban Pozsgai mandineres gólja ismét a vezetést jelentette, de Mamic távoli bombájával még a szünet előtt döntetlenre hozták az összecsapást a fővárosi zöld-fehérek. (2-2). A második játékrészben tovább nőttek a hazai kínok, hiszen Mamic ismét lőtt, a korong pedig Sevela kapujába kötött ki, és ezzel meglepetésre átvette a vezetést a Fradi. Az Acélbikák azonban, ha nem is jó játékkal, de küzdve, hajtva Pavuk és Magosi góljával megfordították az állást, majd Varga és Galanisz találatával a második szünetre már 4-3 arányú vezetéssel vonulhattak le.

A befejező játékrész közepéig gólcsend telepedett a jégre, melyet Papp hálóba pattanó korongjával az Acélbikák törtek meg. A négygólos hátrányban sem adta fel a Ferencváros, és két találattal visszajött a mérkőzésbe. Izgalomra azonban a végén nem volt ok, Kiss Ákos is bevette a Fradi kapuját, ezzel kialakítva 8-5 arányú újvárosi győzelmet.

A következő mérkőzés: Dab.Docler – UTE 2011. 03. 11., péntek 18 óra, Dunaújvárosi Jégcsarnok

Dab.Docler – FTC-Orangeways 8-5 (2-2, 4-1, 2-2)
Dab.Docler: Hegyi (3), Pozsgai 1, Metcalfe (2), MacSweyn 1, Magosi 1 (1), Martinka, Kiss D., Azari (4), Galanisz 1 (2), Kiss Á. 1, Varga 1, Lencsés, Mestyán, Papp V. 1, Pavuk 1 (1), Győri, Papp Cs., Szilassy, Virág. Vezetőedző: J. P. MacCallum.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.