Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2010. November 14. 09:25, vasárnap | Helyi

A kiesése réme fenyeget

A kiesése réme fenyeget

Nagyon fontos mérkőzésen újabb vereséget szenvedett a Dunaferr SE férfi kézilabda csapata. Mint az idényben már többször, most is az utolsó percben dőlt el a bajnoki pontok sorsa.

Ismét nagyon nehéz helyzetben van a Dunaferr SE férfikézilabda csapata. A nyári felkészülés során anyagi gondokkal küzdött a csapat, sokáig kérdéses volt a bajnokságban való indulás is. Távoztak a csapat legkeresettebb játékosai, és végül az ifjúsági csapatból felkerült fiatalokkal vágott neki az időközben vezetőedzőt is váltó együttes. Az őszi szezon eddig eltelt részében úgy tűnik, a tehetség egyenlőre kevés, a rutintalanságnak köszönhetően nagyon fontos pontokat hullajt el a gárda, és a kiesés réma fenyegeti a csapatot. Szombaton újabb lehetőség volt a jevításra, ezúttel a Kecskemét otthonában.

A Kecskemét vendégekén a hazai gárdának indult jobban az összecsapás, és az első félidőben végig vezettek a hazaiak. A szünetre három gólos előnnyel vonult pihenőre a rónasági együttes, de Rapatyi Tamás gárdája nem adta fel, és a második játékrészben utolérte a hazaiakat. Sokáig fej-fej mellett haladtak a csapatok, és reális esélye volt a Dunaújvárosnak a pontszerzésre. A végén ha szerencsével is, de egy találattal a Kecskemét győzött, és ezzel a Dunaferr maradt a tabella utolsó előtti helyén.

Kecskemét-Dunaferr SE 29-28 (19-16)

Dunaferr: Kovács R. – Pásztor 7, Muhl 1, Hajdú, Kemény, Bali 5, Széles 10/3. Cs: Repóth, Kovács Zs. (kapusok), Benmiloude 1, Németh G. 1, Kurbely, Morvai, Takács B. 3.Edző: Rapatyi Tamás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.