Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2012. Január 20. 09:20, péntek | Helyi sport

Acélbikák nyílt napja

Acélbikák nyílt napja

Nyílt napra invitálják a Dab.Docler utánpótlás csapatai és vezetői az érdeklődőket és a sajtó képviselőit január 22-én, vasárnap. Izgalmas programok, bemutatók várják a kilátogató kicsiket és nagyokat a dunaújvárosi jégcsarnokba

A programdömping kezdete előtt, délelőtt 10:15-től az Acélbikák ifjúsági csapata húz mezt, hogy megmérkőzzön az ISK-HSC Csíkszereda csapatával.

A nyílt nap déli tizenkét órakor veszi kezdetét: akkor Somogyi Szabolcs erőnléti edző vezetésével száraz edzés bemutatót láthatnak – a bátrabbak akár tapasztalhatnak – jó idő esetén a szabadban, borongósabb körülmények között a csarnok oltalmában.

Félórányi mozgást követően következik egy jeges edzés bemutató – itt az Acélbikák kapusedzője, Berényi Norbert lesz a karmester.

Ezután a szupermini és mini korosztályokon lesz a sor: az utánpótlásedző Babic Vladimir, illetve két Acélbikánk, Peterdi Imre, valamint Strenk Hunor közreműködésével láthatnak egy bemutató edzést a kilátogatók.

Egy órától aztán – szintén Babic Vladimir vezetésével – a kölyök korosztály bemutató edzése következik, utánuk pedig, a nagycsapat másodedzőjével, Szilassy Zoltánnal, illetve az utánpótlás vezetőedzőjével, Szakács Ferenccel kiegészülve lép jégre a serdülő és ifi alakulat.

A nap zárásaként 13.45-től az összes korosztály, illetve a kilátogatók és a szakmai stáb is összeáll egy közös fotó erejéig.

A remek program nem titkolt célja, hogy minél több gyermek megismerje és megszeresse a jégkorongot, s természetesen ezzel párhuzamosan az is, hogy néhány év múlva is elmondhassuk magunkról: még mindig Dunaújváros adja a legjobb hokisokat az országnak...

A rendezvény plakátját mellékeltem.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!


Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:45, hétfő | Életmód

A Tavaszi nagytakarítás kampányban 1500 köbméter szeméttől tisztult meg a természet

Negyedik alkalommal rendezték meg idén a Tavaszi nagytakarítás - Takarítsuk ki együtt a természetet! kampányt

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 12:42, hétfő | Külföld

Nem hadászati nukleáris fegyverek bevetését imitáló hadgyakorlatot rendelt el az orosz elnök

Utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni