Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2019. Január 05. 13:16, szombat | Helyi sport
Forrás: dlsz.hu

Acerbis Old Boys Kupa - a legidősebb játékos a 70 éves Váradi Gábor volt

Acerbis Old Boys Kupa - a legidősebb játékos a 70 éves Váradi Gábor volt

Tizenkettedik alkalommal rendezte meg a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség a 35 év feletti labdarúgók számára az Acerbis Old Boys Kupát december 22-án. A helyszín ezúttal is a Dunaújváros Sportcsarnok volt.

Ismét bebizonyították a nagyszerű „öregfiúk”, hogy bármilyen korosztállyal felvennék a versenyt. Aki kilátogatott a Dunaújváros Sportcsarnokba december 22-én, az láthatta, hogy milyen magas színvonalon, milyen minőségben lehet űzni a kispályás labdarúgást még 35 év felett is. A csapatok a csoportmérkőzések után az egyenes kieséses szakaszban folytatták, ahol a legjobb négy közé jutás volt a tét. Izgalmas találkozókat követően végül kialakult az elődöntők párosítása. Az első elődöntőn a Fejó Therm Kft végletekig kiélezett csatában egyetlen góllal bizonyult jobbnak a Halom Truck Team gárdájánál és várhatta a döntőbeli ellenfelét. A másik ágon az a GBB Zrt harcolta ki az aranymérkőzés lehetőségét, aki mindösszesen 3 gólt kapott a nap folyamán és az igen jó erőkből álló szekszárdi Kriszt Kft sem tudta bevenni a kapujukat, miközben három alkalommal is mattolták a Tolna megyéből érkezett alakulatot. A döntőben tehát két nagyon jól védekező és szervezett csapat találkozott, hiszen a Fejó is mindössze négy kapott gólt számlált a nap végére. Ez a statisztika már aztán nem is változott, mert a nagy csatában Farkas Viktor két remekbe szabott találattal eldöntötte az érmek sorsát és a dobogó legfelső fokára lőtte Fehérvári József masszív gárdáját. A GBB Zrt nem tudta gyarapítani góljainak számát, így az ezüstérem került a fiúk nyakába, míg a bronzmérkőzésen magabiztos győzelmet (3:0) arató Halom Truck Team a dobogó alsó fokát csípte el.

XI. ACERBIS OLD BOYS KUPA VÉGEREDMÉNYE
1. HELY FEJÓ THERM KFT.
2. HELY GBB ZRT.
3. HELY HALOM TRUCK TEAM
4. HELY KRISZT KFT.

VI. CORSO KUPA - VIGASZÁG
1. HELY: VARÁZS KÉP
DÖNTŐ JÁTÉKOSA FREUD KRISZTIÁN (VARÁZS KÉP)

KÜLÖN DÍJAZOTTAK
LEGJOBB JÁTÉKOS: BERÉNYI BALÁZS (GBB ZRT.)
LEGJOBB KAPUS: VASZÓCSIK VIKTOR (FEJÓ THERM KFT.)
GÓLKIRÁLY: CSENDE IMRE 4 GÓL (KRISZT KFT.)
LEGIDŐSEBB JÁTÉKOS: VÁRADI GÁBOR 70 ÉVES (SZUNNYADÓ ERŐ)
MIKLÓS ISTVÁN DÍJ: FARKAS VIKTOR (FEJÓ THERM KFT.)

A következő amatőr kispályás labdarúgó rendezvényvénye a DLSZ-nek január 4-5-6-án, a XVIII. Carissa Kupa Nemzetközi Jótékonysági Kispályás Labdarúgó Torna lesz! A mérkőzéseket a Dunaújvárosi Egyetem sportcsarnokábahn és a Dunaújváros Sportcsarnokban tartják.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Január 23. 05:17, kedd | Helyi sport

Jégkorong Erste Liga - Fontos meccset nyert a DEAC a Dunaújvárosi Acélbikák ellen

A rájátszásba jutásért zajló csatában fontos győzelmet aratott a DEAC a vendég Dunaújváros felett a jégkorong Erste Liga vasárnapi játéknapján.

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.

2024. Április 18. 14:29, csütörtök | Belföld

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön a Facebook oldalán közzétett bejegyzésben.