Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2012. November 16. 11:50, péntek | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Apja miatt lép le az országból Gáspár Evelin

Apja miatt lép le az országból Gáspár Evelin

Celebként és cigányként is utálnak.

Gáspár Evelin egy ismeretlen senki szeretne végre lenni.
– Bele kell törődnöm, képtelen vagyok átlépni a korlátaimat, egyébként is belefáradtam annak bizonygatásába, hogy több vagyok annál a nagyhangú, feleselő lánynál, a Győzike-show-ból. Apám viselkedik, ahogyan viselkedik, tett, amit tett, az ő dolga, de arra nem számítottam, hogy vele azonosítanak, és bántanak miatta. Ha megfeszülök, sem lehetek más az emberek szemében, mint akinek elkönyveltek – kezdte a Story magazinnak Evelin, aki úgy látja, egyedül a tanulás segíthet neki.
– Egyesek szemében egyszerre voltam és vagyok egy kisebbség ellenszenves képviselője és utálnivaló celeb. Ezzel persze akaratukon kívül is kitartásra és további szorgalmas tanulásra ösztönöznek – fogalmazott a fiatal lány, aki Franciaországban szeretne letelepedni, miután tavaly már kipróbálta egy ösztöndíjasként az ottani életet.
– Minek legyek celebcsaj, ha Franciaországban egyszerűen Evelin is lehetek? Suli végére a felsőfokú angol mellé meglesz a francia nyelvvizsgám is, egyszóval adja magát, hogy egy kinti egyetemre menjek. Sokáig a jogi pálya vonzott, ma már valószínűbb, hogy a diplomácia irányába indulok. Végérvényesen eldöntöttem, az a legjobb, ha elmegyek innen. Szeretem Magyarországot, és persze a családomat is, de egyelőre fogalmam sincs, hogy valaha visszaköltözöm-e. Apu először hallani sem akart a terveimről, de végül belátta, nincs más választásom, ha saját életet szeretnék.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 14:10, kedd | Bulvár

Böde Dániel folytatja pályafutását

Meghosszabbította szerződését Böde Dániel, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC támadója, aki így a 19. élvonalbeli szezonjára készülhet a nyáron.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.