Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2012. Március 10. 19:25, szombat | Helyi sport
Forrás: Dab. docler

Az Acélbikák nem adják fel!

Az Acélbikák nem adják fel!

Habár a magyar bajnokság elődöntőjében a Sapa Fehérvár AV19 csapata 2:0-ra vezet a Dab.Docler ennek, a dunaújvárosi Acélbikák nem adják fel a küzdelmet, holnap hazai pályán 18:15-kor folytatódó párharc,

Szilassy Zoltán edző beszélt Boda Bencének a csapat jelenlegi helyzetéről:


Mennyire vagy elégedett eddig a srácokkal a döntőben?

Az első mérkőzés után azért maradt némi hiányérzetünk – na meg a győzelmek is hiányoznak egyelőre. Örültünk, hogy a pénteki meccsen már az utolsó másodpercig küzdöttünk. Csütörtökön egy kicsit meg voltunk szeppenve, talán túlságosan is tiszteltük az ellenfelet. Azt is látni kell, hogy pénteken egy kicsit erősebb összetételű Volán ellen kellett játszanunk, ráadásul 0-0-nál még két kapuvasunk is volt. Ha az egyik beakad, másképp is alakulhatott volna a végeredmény. Nagyon szeretnénk, ha vasárnap mi tudnánk megszerezni a vezetést. Azt is meg kell jegyezni, hogy nekünk a szezon során kevés alkalommal kellett az eredmény után kapaszkodni – főleg egy ilyen kaliberű csapat ellen. A helyzetkihasználásunkon mindenféleképpen javítanunk kell. Úgy láttam, hogy a nagy helyzeteket tekintve nem volt nagy a különbség a két csapat között, csak míg mi elpuskáztunk többek között két percnyi kettős emberelőnyt, addig ők könyörtelenül kihasználták az előttük adódó lehetőségeket.

Van-e esély a fordításra?

Esély mindig van. A mi célunk egyértelműen az, hogy hétfőn Fehérváron játszunk. Sok közeli példa igazolja, hogy a rájátszásban minden megtörténhet (lásd a Miskolc, vagy a Ljubljana példáját). Úgy gondolom, ha nekünk minden összejön, a Fehérvár pedig egy rosszabb napot fog ki, akkor behúzhatjuk a vasárnapi mérkőzést. Eddig sem mi voltunk az esélyesek, ám az teljesen biztos, hogy az utolsó pillanatig ezer százalékkal akarjuk majd a sikert.

A holnapi mérkőzésen zajlik majd a hagyományos Acélbika Díjjal kapcsolatos szurkolói szavazás is, erről itt találnak részleteket: http://dabdocler.hu/hirek/20120309-FansCho/

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 09:02, vasárnap | Sport

Diósgyőri döntetlenjével a Kecskemét is biztos bennmaradó

A Diósgyőr gól nélküli döntetlent játszott a vendég Kecskeméttel a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójának szombati játéknapján.

2024. Április 28. 08:59, vasárnap | Külföld

Épületek tucatjai semmisültek meg a tornádókban az Egyesült Államok középső részén

Többen megsérültek és lakóépületek tucatjai semmisültek meg az Egyesült Államok középső részén tomboló tornádókban - derült ki a helyi idő szerint szombat reggeli összegzésekből.

2024. Április 28. 08:58, vasárnap | Sport

Női kézilabda BL - Egygólos hátrányban a Ferencváros a negyeddöntőben

A legutóbb ezüstérmes Ferencváros házigazdaként 26-25-re kikapott az elmúlt kiírásban negyedik helyezett dán Esbjergtől a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén, szombaton.