Városlista
2024. május 8, szerda - Mihály

Hírek

2014. Március 06. 01:37, csütörtök | Helyi sport

Az edző a vereséget magyarázza

Az edző a vereséget magyarázza

Két nyilatkozatot kaptunk a Brassó elleni vereség után a Dab. Docler vezetőedzőjétől... No comment...

- A mérkőzés után megbeszélést tartottunk a csapattal - egy ilyen találkozó után, ez a legfontosabb, azt hiszem, ezt mindenki megérti.

Előző nap, a hosszabbításos vereségünk után is nyilatkoztam, s akik ismernek, tudják, hogy egyenes, őszinte ember vagyok, aki nem bújik ki a válaszadás alól. A három szezon alatt, mióta Magyarországon vagyok huszonnégy órán keresztül elérhető voltam!

Mióta lefújták a mérkőzést, semmilyen média nem kérdezett meg, mi a véleményem, vagy mit gondolok! Ezután természetesen mi megkérdeztük, mi történt: - Természetesen nem ezt terveztük.

A jégkorong egy olyan sport, amiben a gólok több mint 90 százaléka a kapu előtti területről születik. Nagyon keményen és jól játszott a Brassó, s bár 60-70 lövéssel több volt a mi oldalunkon a négy meccsen, ez is kevés volt, ki tudtak minket szorítani arról a területről, amit az észak-amerikaiak serpenyőnek hívnak, mert az a hokiban a forró terület, ahol ütéseket kapsz, ahonnan lövések jönnek, ahol blokkolni kell és a többi. Minden valószínűség szerint sok kifogást találhatnánk, de sajnos a Brassó jobb csapat volt ebben a sorozatban, s főként erősebbek voltak a kapu előtti területen.

A tőlünk telhető legjobban felkészültünk, de sajnos ilyen a sport. A jégkorongozók is emberek, s bár nyilván azt szeretnénk, nem nyerhetünk mindig. A Brassónak csak gratulálni tudok, mi pedig mostantól csak a Kontinentális Kupára készülünk, mert szeretnénk szépen zárni a szezont.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 14:10, kedd | Bulvár

Böde Dániel folytatja pályafutását

Meghosszabbította szerződését Böde Dániel, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC támadója, aki így a 19. élvonalbeli szezonjára készülhet a nyáron.

2024. Május 07. 14:09, kedd | Belföld

Hétvégén kezdődik az Élelmiszerbank adománygyűjtő akciója

Hétvégén kezdődik a Magyar Élelmiszerbank Egyesület idei legnagyobb adománygyűjtő kampánya, amely során a szervezet 3000 önkéntese az ország 104 településén 213 Tesco, ALDI és Auchan áruházban gyűjti a felajánlásokat.

2024. Május 07. 14:08, kedd | Sport

Nyolcvan nap a rajtig, 180-190 tagú lehet a magyar csapat

Nyolcvan nap múlva kerül sor a párizsi olimpia megnyitó ünnepségére, az eseményen pedig az előzetes számítások szerint 180-190 magyar sportoló vehet részt.

2024. Május 07. 14:07, kedd | Belföld

OTP Mobil: az online vásárlók ötöde még mindig nem ellenőrzi a fizetési felületek hitelességét

A magyarok 69 százaléka rendszeresen vásárol és fizet interneten keresztül, azonban az online vásárlók ötöde még mindig nem ellenőrzi a fizetési felületek hitelességét