Városlista
2018. január 23, kedd - Zelma

Hírek

2018. Január 12. 14:47, péntek | Helyi

Az Újpesttel csap össze a DAB

Az Újpesttel csap össze a DAB

A Dunaújvárosi Acélbikák csapata az Újpest gárdáját fogadja január 12-én, pénteken 18 órától a Dunaújvárosi Jégcsarnokban.

Az Erste Liga alapszakaszának utolsó hazai mérkőzését játssza január 12-én, pénteken a Dunaújvárosi Acélbikák csapata, amikor az Újpest gárdáját fogadják Azariék 18 órától. A két csapat eddig háromszor találkozott az Erste Ligában: kétszer a lila-fehérek, míg egyszer a Bikák hagyták el győztesen a jeget.
Jason Morgan, a DAB vezetőedzője így nyilatkozott a mérkőzés előtt: - Bár már biztos a felsőházi helyezésünk a nyomás nem múlt el, gondoskodom róla, hogy ne is múljon el. Ez elengedhetetlen ahhoz, hogy mentálisan erősek legyünk és tovább tudjunk fejlődni és nőni csapatként. Hogy ugyanúgy tudjunk játszani, függetlenül attól, hogy ki az ellenfél, vagy épp mi a tét. Van néhány sérültünk, ami újra lehetőséget ad néhány játékosnak, hogy kipróbálják magukat új szerepkörökben és segítsék a csapat sikerességét!

Címkék: Újpest, dab, hoki

Ezek érdekelhetnek még

2018. Január 23. 13:09, kedd | Helyi

Dunaújváros Kultúrájáért

Pro Cultura Intercisae Díjjal jutalmazza városunk azokat, akik Dunaújváros kultúrájáért életútjuk során maradandót alkotnak. Ezáltal generációknak biztosítanak értéket, követendő példát.

2018. Január 23. 12:20, kedd | Helyi

Pista Festő elment

Megrendülve fogadtuk a hírt: elhunyt Birkás István.

2018. Január 21. 18:20, vasárnap | Helyi

Csütörtökön az év első rendes közgyűlése

A január 25-i közgyűlés meghívójában 48 +1 (zárt) napirendi pont szerepel. Köztük az élményfürdő beüzemelése, Újpentele (kismértékű) déli fejlesztése, ajánlatkérések és –elbírálások, új parkoló tervezése.

2018. Január 21. 16:17, vasárnap | Helyi

Elhunyt dr. Kálmán András

Meghalt Kálmán András, Dunaújváros egykori polgármestere, az MSZP volt országgyűlési képviselője – közölte a párt vasárnap az MTI-vel. A volt városvezető 68 évesen, váratlanul hunyt el.