Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2011. Március 28. 10:04, hétfő | Helyi

Az ezüst is szépen csillog!

Az ezüst is szépen csillog!

Negyedszer is vereséget szenvedett a Dab.Docler jégkorong csapata a SAPA Fehérvár AV19 gárdájától, így az Acélbikák a bajnokság második helyén végeztek. Szép volt fiúk!

Három vereség után már csak a csodában bízhattak az Acélbikák a döntő negyedik, és mint kiderült utolsó mérkőzésén. Hiába tartotta ismét jól magát az újvárosi együttes, negyven perc után felőrölte a piros-fehéreket a Volán, és begyűjtötte újabb bajnoki aranyérmét. A Dab.Docler játékosainak sincs miért szomorúnak lenni, szép, és eredményes szezon van J. P. MacCallum csapata mögött.

A döntő negyedik találkozóján az első harmadban a Volán szerzett vezetést, mely után Varga egyenlített. A második játékrészben gólzáport láthattak a nézők, Pozsgai nagy góljával először a Dunaújváros vezetett, majd Palkovics rögtön egyenlített. (2-2) Pár perc múlva Hegyi találata újra a Dab. vezetését jelentette, de Palkovics nem sokkal később ismét egyenlített. Fordult a kocka, a harmad közepén a fehérvár átvette a vezetést Vas Márton révén, de a 36. percben Azari 4-4-re hozta az állást. Fantasztikus volt ez a harmad, kár, hogy az utolsó pillanatokban egy perc alatt kétszer is Sevela kapujába került a korong, és a befejező 20 perc előtt így 6-4-re a Volán vezetett. Az utolsó felvonásban már csak három hazai találat született, így a 2010-2011-es évben aVolán lett a magyar bajnok!

A bajnokságnak vége, azonban a magyar válogatottra –így a DabDocler több játékosára is- még nagy feladatok várnak

SAPA Fehérvár AV19 – Dab.Docler 9-4 (1-1, 5-3, 3-0)

Dab.Docler: Sevela, Hegyi 1, Pozsgai 1, Metcalfe (1), MacSweyn, Peterdi (1), Martinka, Kiss D., Magosi (2), Galanisz (1), Azari 1 (1), Varga 1, Lencsés, Papp V., Pavuk 1, Kiss Á., Tőkési, Mestyán, Szilassy, Jonkl, Becze (kapus). Vezetőedző: J. P. MacCallum.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.