Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2018. December 25. 12:22, kedd | Kék hírek
Forrás: police.hu

Benzinkúton gyújtogatott

Benzinkúton gyújtogatott

A tiszakécskei rendőrök őrizetbe vettek egy 23 éves helyi lakost, aki közveszély okozása kísérletével és rongálással gyanúsítható.

A gyanú szerint a férfi december 23-án 23 óra 40 perckor gyalogosan érkezett egy tiszakécskei benzinkúthoz, ahol az egyik töltőpisztolyt a helyéről leemelte, és az abban lévő üzemanyagot megkísérelte meggyújtani. Mivel nem járt sikerrel, egy másik töltőpisztollyal is próbálkozott, szintén eredménytelenül.

Ez után az üzemanyagtöltő állomás boltjához ment, annak fotocellás ajtaját rugdosta, majd az épület előtti virágos ládákat felborogatta, szétdobálta. Végül az egyik fából készült ládát addig csapkodta az ablakhoz, amíg az üveg ki nem tört.

A tiszakécskei rendőrök a férfit a bűncselekmény helyszínének közelében rövid időn belül elfogták. Előállítását követően közveszély okozása bűntett kísérlet és rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, majd őrizetbe vették.
A nyomozók a Kecskeméti Járási és Nyomozó Ügyészségen előterjesztést tettek a gyanúsított letartóztatásának indítványozására.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.