Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2010. Szeptember 01. 09:24, szerda | Helyi

Betörők napja volt tegnap

Betörők napja volt tegnap

Weiner körúton parkoló Skoda Fabia jobb első üvegét törte be ismeretlen tettes kedden Dunaújvárosban. Egy rádiósmagnót szerelt ki és vitt el a járműből. De más feladatuk is volt még a rendőröknek tegnap.

R. Szabó Ágnes rendőrségi szóvivő tájékoztatta az infodunaújváros.hu olvasóit arról, hogy a Hold utcából lakásbetörés miatt kértek rendőri segítséget tagnap délben. A tettes hengerzár-törést követően televíziót, készpénzt és ékszert vitt el.

Meg tudtuk továbbá azt is, hogy az energiaszolgáltató munkatársainak kiadva ment be két ismeretlen egy perkátai asszonyhoz. Azt mondták tízezer forint visszajárót hoztak neki, de csak húszezresük van. Az asszonynak is csak húszezrese volt, amit készséggel felajánlottak, hogy elviszik felváltani, persze azóta sem tértek vissza.

Ercsiben egy családi házban jártak besurranók. Mobiltelefont és egy táskát vittek el, a benne lévő értékekkel, igazolvánnyal.

 

A mentőszolgálat munkatársainak is meggyűlt a baja az ittas személyekkel. Többek közt egy alkoholmámortól önkívületi állapotban fekvő nőt találtak a Barátság utca 3. szám előtti lépcsőháznál. A helyszínre mentőt kértek a járőrök, kórházba szállították.

Hajnalban a Majakovszkij utcában egy söröző előtt feküdt a földön egy férfi. Az erősen ittas, zavart állapotban lévő 49 éves helybéli hajléktalant biztonsága érdekében szintén kórházba szállították.

Egy 30 éves férfi magából kikelve kiabált a Tavasz utca 4. szám előtt éjjel, amikor értesítették a rendőrséget. A férfi zavart volt, láthatóan kezelésre szorult. Mentőt kértek hozzá a járőrök.

 

(lz)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.