Városlista
2018. augusztus 19, vasárnap - Huba

Hírek

2018. Június 13. 19:53, szerda | Helyi
Forrás: dunaujvaros.hu

Big Jump - Ugorjunk együtt az élő folyókért!

Big Jump - Ugorjunk együtt az élő folyókért!

A pályázati lehetőség bármilyen csoport, társaság vagy intézmény számára nyitott. Jelentkezhetnek települési önkormányzatok, intézmények, vállalatok, baráti társaságok, civil szervezetek, informális csoportok, vagy bárki, akinek fon

Nem kell feltétlenül irányítószámmal rendelkezni a nevezéshez! Elég, ha sokan vagytok, kinéztetek egy partszakaszt és kitaláljátok, hogy hogyan teszitek felejthetetlenné a Nagy Ugrást!
Ti vagytok a helyi cserkészek, egy egész óvoda szülőstül, nagyszülőstül, esetleg a helyi amatőr kaszkadőrök? Nézzetek utána, hogy ugrik-e még valaki a ti településeteken, és vegyétek fel a kapcsolatot, szervezzétek az eseményeteket közösen, hogy minél nagyobbat szóljon! 2018. július 8-án, és mutassuk meg, hogy mennyire fontos nekünk vizeink védelme: ugorjunk be minél többen együtt a magyar folyókba délután 3 órakor és álljunk ki a hazai vizek védelme mellett!

A pályázás regisztrációhoz kötött. Az eseményregisztrációkat 2018. június 15-e éjfélig várjuk a jatek@wwf.hu e-mail címen.

Ezek érdekelhetnek még

2018. Augusztus 19. 02:00, vasárnap | Helyi

Isten, áldd meg a magyart!

Augusztus 20. a keresztény magyar államalapítás emléknapja. Szent István királyunk, országunk fő védőszentje országgá tette a hazát, alkotmányt adott, városokat, iskolákat, templomokat teremtett.

2018. Augusztus 17. 20:23, péntek | Helyi

A bor legendája az MMK-ban

A bor legendája címmel tart bor show-t augusztus 22-én 18 órától az MMK-ban Nádas György Erzsébet-díjas és Karinthy-gyűrűs magyar színész, humorista.

2018. Augusztus 17. 19:46, péntek | Helyi

Augusztális: remek programok

Idén is gazdag program várja a dunaújvárosiakat augusztus 20-án (előtte 18-án Pentelén), államalapító királyunk, Szent István ünnepén.

2018. Augusztus 17. 08:21, péntek | Helyi

A Tízpróbások együttese nyerte a nyári bajnokságot kispályán

Véget ért a Decathlon Nyári Felkészülési Kispályás Labdarúgó Bajnokság. Idén a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség (természetesen a csapatokkal történt egyeztetést követően) egy rendkívül érdekes rendszerben bonyolította le ezt a