Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2011. Február 02. 15:00, szerda | Helyi

Bocsi Andreát kitüntették

Bocsi Andreát kitüntették

2011. február 1-jén Budapesten a Művészetek Palotájában rendezték meg a XIX. Turisztikai Díjátadó Gálát és Évadnyitó fogadást a szakma mintegy 1100 prominens képviselőjének részvételével. A rendezvényen került sor hagyományosan a

Az idei eseményen a Tourinform Szövetség elnöke, a dunaujvárosi Tourinform iroda vezetője, Dr. Bocsi Andrea kapta az Év Tourinform munkatársa díjat, melyet Bánki Erik, az Országgyűlés Sport és Turizmus Bizottságának elnöke és Horváth Gergely, a Magyar Turizmus Zrt.vezérigazgatója adott át. A Tourinform Szövetség 2004-ben alapította meg az "Év Tourinformátora" díjat, amelyet minden évben a legeredményesebb munkatárs kap. A díj – amelyet idén hetedik alkalommal adtak át – 2011-től a Tourinform Szövetség és a Magyar Turizmus Zrt. közös díja,melyet aTourinform irodák munkatársainak és a Regionális Marketing Igazgatóságok szavazatai alapjánítélnek oda.

A Magyar Turizmus Zrt. méltatása:

"Dr. Bocsi Andrea 2005 márciusától a dunaújvárosi Tourinform iroda vezetője. Az irodának az önkormányzati és kamarai tulajdonúDunaújvárosi Kistérségi Közhasznú Non-Profit Kft. fenntartója, amelynek szintén ő az ügyvezetője. Dr. Bocsi Andrea közgazdász és turisztikai egyetemi végzettsége mellett jogi diplomával és szakvizsgával rendelkezik, valamint az Európai Uniós szakértői posztgraduális képzést is elvégezte. Első munkatapasztalatait az Igazságügyi Minisztériumban szerzte, az Európai Uniós Jogi Főosztály jogász-nyelvészi beosztásában. Turisztikai pályafutását a Hellas Travel UtazásiIroda felelős vezetőjeként kezdte, majd képzettségét kihasználva a városban működő Kistérségi Európai Uniós és Idegenforgalmi Kht. EU ügyvivői pozícióját is betöltötte, mindemellett jogi diplomáját is folyamatosan, több területen kamatoztatta.

Áldozatos munkáját, turizmus iránti elkötelezettségét szakmai szerepvállalásai bizonyítják: elnöki tisztséget tölt be a Tourinform Szövetségnél (2008 óta), továbbá a Dunaújváros és Térsége Turisztikai Egyesületnél, valamint tagja többek között a Nemzeti Turisztikai Bizottságnak, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Turisztikai Kollégiumának és a Megyei Jogú Városok Szövetsége Turisztikai Bizottságának is. Rendkívül sokoldalú, folyamatosan fejlődni vágyó személy, aki felsőfokú angol és német nyelvismerete mellett, társalgási szinten újgörög nyelven is beszél, jelenleg pedig a francia, olasz és török nyelvekkel ismerkedik. A díj elnyeréséhez stratégiai gondolkodásmódja, kiváló szervezőkészsége és eredményorientált hozzáállása is nagyban hozzájárult."

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.