Városlista
2019. február 20, szerda - Álmos

Hírek

2018. Október 11. 17:09, csütörtök | Helyi

Bontják az uszodát!

Bontják az  uszodát!

Ahogy ígérték az illetékesek, hétfőn megkezdődött a Fabó Éva Sportuszoda felújítása. Aki a napokban arra jár, láthatja, a külső borítást már bontják.

Az első uszoda 1958-ban épült, majd 1977-ben átadták a mostani "változatott", ami akkor nemzetközi színvonalú volt. Most ismét arra törekednek a kivitelezők, hogy minden igényt kielégítő új létesítmény jöjjön létre. Erre garancia lehet, hogy a Modern Városok Programjában közel hárommilliárd forint áll a fejlesztés végrehajtására.

A tervek szerint jövő nyárra elkészül az új uszoda mind a városlakók, mind a sporrtolók örömére.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Február 19. 20:49, kedd | Helyi

Farsangi karnevál a Velencei-tónál

Jelmezes felvonulás, álarckészítés, koncert és táncelőadás is lesz az ötödik alkalommal megrendezendő farsangi karneválon a Fejér megyei Velencén szombaton.

2019. Február 19. 20:09, kedd | Helyi

Sajtótájékoztató - segítség a Szent Pantaleon Kórháznak

Sajtótájékoztatót tartott ma a Szent Pantaleon Kórházban Cserna Gábor Dunaújváros Megyei Jogú Város polgármestere és dr. Mészáros Lajos kórház főigazgató.

2019. Február 18. 20:13, hétfő | Helyi

A trianoni békeszerződés hatásai: pályázat

A trianoni békeszerződés aláírásának körülményeit és az ebből származó veszteségek megismertetését és feldolgozását szolgáló zenés színpadi mű megírására hirdet alkotói pályázatot a Budapesti Operettszínház.

2019. Február 18. 19:57, hétfő | Helyi

Foglalkoztatási támogatások

A munkáltatókat, egyéni vállalkozókat érintő, fontos jogszabályi változásról tájékoztatott a Fejér Megyei Kormányhivatal.