Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2014. Május 08. 20:41, csütörtök | Helyi

Bronzcsata - első felvonás

Bronzcsata - első felvonás

A bajnoki bronzéremért száll harcba szombaton este hat órától együttesünk, mely az Érd otthonában kezdi meg a két nyert mérkőzésig tartó sorozatot.

Rendkívül kemény feladat vár szombaton este hat órától együttesünkre, mely az Érd otthonában lép pályára a bajnoki bronzpárharc első mérkőzésén. A bajnoki kiírás szerint a két nyert mérkőzésig tartó sorozat első találkozóját az alapszakaszt negyedik helyen záró érdiek otthonában kezdik meg tehát a csapatok, ami egyben azt jelenti, hogy a párharc második, s – amennyiben szükséges – harmadik felvonását a Dunaújvárosi Sportcsarnokban játsszák majd le a csapatok. Együttesünk felemás eredményeket ért el idén az érdiek ellen, ugyanis az alapszakasz dunaújvárosi találkozóján a vendégek, míg az érdi összecsapásán a mieink diadalmaskodtak.

Csapatunk vezetőedzője szerint ez azonban semmit sem jelent, hiszen szombaton egy teljesen új párharc veszi kezdetét.


- Bármi is történt az alapszakaszban, az most már semmit sem számít, mert ez egy teljesen új párharc lesz, új lappal, új esélyekkel, melynek tétje a bajnoki bronzérem lesz. Nem túlzok, ha azt állítom, hogy mindenki nagyon várja már a szombati találkozót, melyen nagyon nehéz dolgunk lesz. A két csapat legutóbbi mérkőzésén védekezésben és támadásban is nagyon fegyelmezetten játszottunk, amihez kiváló kapusteljesítmény is párosult, így tudtunk nyerni ellenfelünk otthonában, s csak ez lehet a szombati sikerünk alapja is. Azzal tisztában vagyunk, hogy ellenfelünk kiváló játékosokból álló csapatot alkot, mely több rendszerben is képes kézilabdázni, s nekünk ennek az ellenszerét kell megtalálnunk ahhoz, hogy jó eredményt érjünk el. Az elmúlt egy hónap nem volt egyszerű, mert nehéz volt formában tartani a csapatot, de remélem, hogy a szombati találkozó azt bizonyítja majd, hogy ezt a feladatunkat sikerrel tettük meg. Nagyon elszántan készülünk a szombati összecsapásra, melynek tapasztalatait igyekszünk hasznosítani majd a párharc második mérkőzésén is. Pisák Renáta, Berta Nikolett és Vadász Ildikó nem áll a csapat rendelkezésére, ugyanakkor Sánta Dóra minden orvosi engedélyt megkapott a folytatásra, s részfeladatok ellátására már képes lehet a hétvégi rangadón.

2014. május 10. - 18:00 Érd - DKKA NBI rájátszás 3. helyért NB I felnőtt

Helyszín: Érd

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.