Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2018. December 15. 20:19, szombat | Helyi sport
Forrás: dfve.hu

Bronzérmes lett a DUE a Magyar Kupában

Bronzérmes lett a DUE a Magyar Kupában

A tegnapi napon került megrendezésre a 2018. évi waterpolo.hu Női Magyar Kupa elődöntői, melyben lányaink a BVSC-Zugló csapatával küzdöttek meg a döntőbe jutásért.

Dunaújvárosi Egyetem-Maarsk Graphics - BVSC-Zugló 11-12 (0-2, 3-2, 3-2, 5-6)

Góllövők: Menczinger 2, Gurisatti 1, Garda 4, Vályi V. 2, Mahieu 2; illetve Illés 3, Leimeter 2, Kuna 1, Máté 2, Gyöngyössy 2, Hertzka 2.

A mérkőzést követően Mihók Attila (képünkön), a DUE vezetőedzője így értékelte a mutatott játékot:- Igazi kupa-mérkőzést játszottunk, egészen az utolsó pillanatig kiélezett volt a mérkőzés. Tíz másodperccel a vége előtt még volt esélyünk, hogy sokadszorra már döntetlenre hozzuk a mérkőzést, úgy gondolom, sorsszerű, hogy nem sikerült. A negyedik játékrészben a védekezésünkben elkövettünk egy-egy komoly hibát, amit támadásban ötszöt sikerült kijavítanunk, de hatodjára már nem. Egy ilyen kupa-mérkőzést kevesebb hibával kell lejátszanunk ahhoz, hogy a végén mi örülhessünk. A BVSC nagyon jól használta ki a hibáinkat, megérdemelten győzött, gratulálok nekik és sok sikert!

December 16., vasárnap, waterpolo.hu női Magyar Kup, döntő:
UVSE-Hunguest Hotels - BVSC-Zugló, Komjádi-uszoda, 14 óra.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.