Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2011. November 01. 09:32, kedd | Helyi sport
Forrás: http://www.dfve.eu/

Búcsú a kupától

Búcsú a kupától

A Szeged gárdáját ugyan megverte, de a sorsdöntő, Eger elleni találkozó utolsó negyedében elrontotta addig felépített munkáját csapatunk a Magyar Kupa selejtezőcsoportjában, s mivel 12-11-re kikapott, végül nem jutott tovább.

A Szentes elleni iksz után valamivel könnyebb feladat várt csapatunkra a kupaselejtező második mérkőzésén, hiszen az első meccsét simán elveszítő

Szeged ellen ugrottak vízbe lányaink még szombaton este. A találkozó szerencsére nem is hozott túl sok izgalmat, hiszen csapatunk az első negyed után kettő, míg a második felvonás után már hat góllal állt jobban vetélytársánál, így a folytatás sem ígért nagy csatát (9-3). Főleg úgy nem, hogy a harmadik negyedben már tíz góllal is meglépett vetélytársától együttesünk, mely az összes negyedet biztosan nyerve, 20-7 arányban megnyerte második mérkőzését, így az Eger ellen már egy döntetlen is elég lett volna a továbbjutáshoz.

A vasárnap délelőtti találkozót azonban nem indította túl jól csapatunk, ugyanis az egriek hamar megléptek két találattal, ám még az első felvonásban sikerült egalizálni (3-3), s innentől úgy tűnt, hogy maximálisan kézben tartja a mérkőzést csapatunk. A második etapot kettő, míg a harmadikat egy góllal nyerték a főiskolások úgy, hogy Szücs Gabriella ellen nem nagyon volt ellenszere az egrieknek, s mikor a negyedik negyed elején harmadsorra is elhúztunk négy találattal, már nem nagyon érhette baj a mieinket (11-7). Ezt azonban csak mi hihettük, ám ellenfelünk másként gondolta, s az utolsó négy és fél percben öt gólt szereztek úgy, hogy csapatunk egyet sem, így végül 12-11 arányban megnyerték a mérkőzést, s ezzel megszerezték a csoport második helyét a Szegedet 15-13-ra legyőző Szentes mögött.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Életmód

Erdősítés: Cél, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka legyen erdős terület

A kormány célja, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka erdővel, fával borított terület legyen - hangsúlyozta az Agrárminisztérium (AM) parlamenti államtitkára pénteken a Csongrád-Csanád vármegyei Dócon.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.