Városlista
2024. május 1, szerda - Fülöp

Hírek

2011. Május 31. 08:04, kedd | Helyi

Búcsú az élvonaltól és a szakosztálytól?

Búcsú az élvonaltól és a szakosztálytól?

Utolsó mérkőzésén is vereséget szenvedett a Dunaferr SE Alexandra férfi kézilabda csapata, így kiesett az élvonalból. A következő szezont így az NBI/b-ben kezdeni meg a dunaújvárosi csapat, de koránt sem biztos, hogy lesz pénz az indulá

A bajnokság rájátszásának utolsó mérkőzését játszotta a hétvégén a Dunaferr SE Alexandra férfi kézilabda csapata. Az Orosháza elleni idegenbeli mérkőzés már tét nélküli volt György László együttesének, hiszen az már két fordulóval ezelőtt eldőlt, hogy a kiesést már semmiképpen sem kerülheti egy a csapat. Ennek ellenére motiváltan léptek parkettre az újvárosi fiatalok, és sokáig vezetve mindent megtettek a szép búcsúért. A hajrában azonban egyenlíteni, majd fordítani tudott az Orosháza, és a mérkőzést végül 28-24 arányban meg is nyerte.

A vereség után a Dunaferr maradt a táblázat utolsó helyén, ősszel így a gárda az NB I/B-ben kezdheti meg az idényt. A korábban számtalan érmet és válogatott játékost adó szakosztálynál azonban még nem látják tisztán a jövőt, kérdéses, lesz-e elég pénz a csapat versenyeztetésére.

Orosháza – Dunaferr SE Alexandra 28-24 (12-14)
Dunaferr SE Alexandra: Repóth, Kurbely 2, Morva 7, Benmiloud 3, Bodó 3, Hajdu T. 3, Szepesi 3. Csere: Fodor (kapus), Hajdu G. 1, Bali 1, Szabó T. 1, Hornyák. Edző: György László, Szabó László.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 22:45, kedd | Helyi

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa.

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.